Hacı Sabancı'dan 'Selvi boylum' paylaşımı!

Sözcü’de yer alan habere göre gerçeğinden ayırmanın neredeyse imkansız olduğu heykeller yapan Carole Feuerman dünyanın pek çok yerinde açtığı sergilerle beğeni topluyor.

Sanata olan düşkünlüğüyle dikkat çeken Hacı Sabancı da Feuerman’ın bu çalışmalarından biriyle birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Son zamanlarda yaptığı esprili paylaşımlarla dikkat çeken Hacı Sabancı yarısı olmayan heykelle birlikte çekilmiş karesini, ‘Selvi boylum’ notuyla paylaştı.

Sabancı’nın bu fotoğrafına çok sayıda yorum yapılırken takipçilerinin özellikle Hacı Sabancı’nın verdiği kilolarla ilgili yorumlarda bulunması dikkat çekti.

Hacı Sabancı en son annesinin beğendiği gelin adayını istemediği söylentileriyle gündeme gelmişti.

haci-sabanci-ic

İş kadını Arzu Sabancı’nın Hacı Sabancı ile İdil Fırat’ı birbirine çok yakıştırdığı, gönlündeki gelin adayının İdil Fırat olduğu konuşulanlar arasındaydı. Arzu Sabancı'nın cemiyet hayatındaki yakın dostlarına, "İdil Fırat'ı çok beğeniyorum. Bizim ailemize layık bir kız. Hem çok güzel, hem iyi eğitimli hem de çok kaliteli" dediği konuşuluyor. Fırat'la yakın ilişkisi olan Arzu Sabancı'nın bu fikrini Hacı Sabancı ile de paylaştığı; fakat genç iş adamının, "İdil'le aramızda aşk olamaz" şeklinde konuştuğu ifade edilmişti.

Hacı Sabancı'dan 'Selvi boylum' paylaşımı! ile ilgili etiketler Hacı Sabancı sanat Instagram carole feuerman sergi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.