Hacı Sabancı sevgilisi Nazlı Kayı'yı yarım saat bile beklemedi

2020 yılının son günlerinde nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan sosyetik güzel Nazlı Kayı ile İş insanı Hacı Sabancı'nın aşkı dolu dizgin devam ediyor... Evlenmek için gün sayan Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı, şaşırttı.

Geçen aralık ayında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan cemiyet hayatının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı ağustos ayında hayatlarını birleştirmeyi planlıyor. 26 Ağustos’ta nikah masasına oturmaya hazırlanan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti düğün öncesi çıktıları ABD tatillerinden döndüler.

 Hacı Sabancı sevgilisi Nazlı Kayı'yı yarım saat bile beklemedi

ABD’nin Florida eyaletinde tatil yapan çift İstanbul'a döndü. Önceki gün Bebek'te görüntülenen Hacı, teknesine atladığı gibi Vaniköy'deki yalısına geçti. Tekne, yarım saat bile olmadan geri geldi. Bu kez tekneye binen isim Nazlı Kayı'ydı.

 Hacı Sabancı sevgilisi Nazlı Kayı'yı yarım saat bile beklemedi - Resim : 2


Hacı Sabancı'nın evlenmek üzere olduğu nişanlısını yarım saat beklemeden gitmesi ise "Centilmenliğe yakışmadı" dedirtti.

Hacı Sabancı sevgilisi Nazlı Kayı'yı yarım saat bile beklemedi - Resim : 3

 


 

Hacı Sabancı sevgilisi Nazlı Kayı'yı yarım saat bile beklemedi ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Nisan tekne Bebek nazlı kayı florida yalı vaniköy
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.