Hacı Sabancı mide küçültme ameliyatı oldu... Özge Ulusoy'dan sonra radikal karar!

Defalarca diyet yapan Hacı Sabancı 135 kiloya çıkınca zayıflamak için İstanbul'da dün mide küçültme ameliyatı oldu. Tüp mide ameliyatı son dönemde ünlüler arasında da oldukça talep görüyor. Hatta Işın Karaca, Pelin Öztekin ve Seren Serengil'in inanılmaz değişimi birçok ünlü ismin harekete geçmesine neden oldu.

Sabancı, 6 yıllık sevgilisi manken Özge Ulusoy’dan 3 hafta önce ayrılmıştı… Ulusoy ayrılığa dair, “Sonu yoktu. Evliliğe gitmeyecekti, aile kuramayacaktık” demişti.

asdsadfsadasdasfa
Hacı SabancıKavga-gürültü olmadı. Karşılıklı oturduk, karar verdik” açıklaması yapmıştı.
Işın Karaca, Seren Serengil, Fatih Ürek, Çiçek Dilligil, Cengiz Kurtoğlu, Pelin Öztekin, Hamdi Alkan ve Yeşim Ceren Bozoğlu da farklı mide ameliyatı yöntemleriyle zayıflayan ünlüler arasında…

HACI SABANCI KİMDİR?

Hacı Sabancı 1987 İstanbul doğumlu, Ömer ve Arzu Sabancı'nın en büyük oğludur. İstanbul Saint-Benoit Fransız Lisesi'ni tamamladıktan sonra, Amerika/Boston TUFTS University'de ekonomi eğitimi aldı. Üniversite eğitiminin ardından Londra'da, City University'de Denizcilik ve Finans üzerine master programına katılarak eğitimini tamamladı.

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hacı Sabancı, aynı zamanda Marinsa Denizcilik ve Hayat Tekstil şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi'dir.

Babası Ömer Sabancı'nın 2004-2007 yılları arasında başkanlık yapmış olduğu TÜSİAD'a 2009 yılından beri üyedir. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Hacı Sabancı, aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi'dir.

Şu an genç yaşına rağmen başarılı ve emin adımlarla iş dünyasında ilerlemekte, Marinsa Denizcilik ve Densa Holding Şirketleri'nin bu zamana kadar göstermiş olduğu başarılı ivmeyi daha da yükseltmek için aktif iş hayatına devam etmektedir.

Hacı Sabancı mide küçültme ameliyatı oldu... Özge Ulusoy'dan sonra radikal karar! ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Özge Ulusoy mide küçültme ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.