Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın düğün tarihi değişti! Detaylar belli oldu

Densa Holding Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı ile sosyetik güzel Nazlı Kayı 3 yıllık birlikteliklerini 2020 yılının Aralık ayında nişanla taçlandırmışlardı. Pandemi nedeniyle daha önce düğün için net bir tarih belirleyemeyen çift, nikah masasına oturmak için gün sayıyor.

Geçtiğimiz Aralık ayında nişanlanıp evlilik yolunda ilk adımı atan iş insanı Hacı Sabancı ile 28 yaşındaki sosyetik güzel Nazlı Kayı, düğün hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz günlerde gelinlik provasına giden Nazlı Kayı, gelinlikçiden çektiği bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşarak ''heyecanlı'' notunu düştü.


Yaklaşık dört yıldır birlikte olan ve geçtiğimiz yıl nişanlanan Hacı Sabancı ile sevgilisi Nazlı Kayı'nın düğün detayları ortaya çıktı.

Hacı Sabancı-Nazlı Kayı


DÜĞÜN 3 EYLÜL'DE ÇIRAĞAN SARAYI'NDA

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çifti, pandemi koşullarının hafiflemesiyle düğün planlarını revize etti. Aile arasında yapılması planlanan düğünün yeni yeri Çırağan Sarayı, tarihi ise 3 Eylül oldu.

 

AİLE ARASINDA TÖREN YAPACAKLARDI...

Geçtiğimiz aralık ayında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan cemiyetin ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı’nın düğün tarihi değişti! 26 Ağustos’ta, Sabancı Ailesi’nin Kanlıca’daki yalısında nikah masasına oturmayı planlayan çift, pandemi koşullarının hafiflemesiyle birlikte büyük bir düğün yapmaya karar verdi.

Hacı Sabancı-Nazlı Kayı

650 KONUK DAVETLİ

Çift, düğün planlarını revize ederek, yeni tarih olarak 3 Eylül’ü seçti. Mekan ise dillere destan düğünlerin adresi Çırağan Sarayı olacak. Geniş bir çevreleri olan Arzu-Ömer Sabancı, en büyük oğulları Hacı Sabancı’nın düğünün ailelerine yakışır bir şekilde olmasını istiyor. 650 konuğun davetli olacağı düğünün, bu yılın en görkemli düğünlerinden biri olacağına kuşkum yok.

 

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın düğün tarihi değişti! Detaylar belli oldu ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Çırağan Sarayı Düğün nikah nazlı kayı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.