Hacı Sabancı ile evlenen sosyetik güzel Nazlı Kayı sosyal medya reklam ücretine zam yaptı

Cemiyet hayatının ünlü çifti Ömer ve Arzu Sabancı'nın 34 yaşındaki oğulları Densa Holding Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı 3 yıl aşk yaşayıp Aralık 2020'de nişanlandığı Nazlı Kayı ile geçtiğimiz yıl Ekim ayında evlenmişti. Sosyetik güzel Nazlı Kayı Sabancı, evlendikten sonra sosyal medya reklam ücretine zam yaptı. Daha önce paylaşım başına 10 bin TL alan Nazlı Kayı Sabancı şimdi ise 80 bin TL alıyor.

TÜSİAD eski Başkanı Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı Ömer Sabancı ve sosyetik isim Arzu Sabancı'nın 34 yaşındaki oğulları Densa Holding Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı 3 yıl aşk yaşadığı Nazlı Kayı ile geçtiğimiz yıl Ekim ayında anne ve babasının yalısında nikah töreniyle evlenmişti. Hacı Sabancı’yla evlenmeden önce Instagram’daki paylaşımı başına 10 bin TL alan Zeynep Nazlı Sabancı, zam yaptı. ‘Resmen’ sosyete olan Sabancı, artık gönderi başına 80 bin TL kazanıyor.

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Geçtiğimiz yıl Instagram'daki takipçisi sayısı hızlı bir yükselişle 200 bine ulaşan Nazlı Kayı, sosyal medyadan reklam iş birliklerine başlamıştı.

Birçok markayla anlaşan Zeynep Nazlı Sabancı, evlenmeden önce Instagram'daki bir gönderi başına 10 bin TL kazanıyordu. Ancak genç kadının hayatı, Ekim 2021'de tamamen değişti.

Hacı Sabancı ile evlenen sosyetik güzel Nazlı Kayı sosyal medya reklam ücretine zam yaptı

8 KAT ZAM YAPTI!

Attığı imzayla 2020 yılında kişisel serveti 550 milyon doları bulan Ömer Sabancı'nın gelini olan Zeynep Nazlı Sabancı, resmi olarak 'sosyeteye' de giriş yaptı. Evliliğin ardından Instagram'daki takipçi sayısı da 283 bine ulaşan güzel sosyetik, sosyal medyadan kazandığı ücrete de tam 8 kat zam yaptı.

Zeynep Nazlı Sabancı, konuşulanlara göre önceki gün bir parfüm markasıyla yaptığı iş birliği sayesinde bir paylaşım başına 80 bin TL'yi cebine koydu. Genç kadın, konuşulanlara göre bu paylaşımı sayesinde 80 bin TL kazandı.

 Hacı Sabancı ile evlenen sosyetik güzel Nazlı Kayı sosyal medya reklam ücretine zam yaptı - Resim : 2

Hacı Sabancı ile evlenen sosyetik güzel Nazlı Kayı sosyal medya reklam ücretine zam yaptı ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Sosyal Medya nazlı kayı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.