Hacı Sabancı cin çıkarma seansı yapan Pelin Hürman'ı ti'ye aldı! "Önden arkaya donat..."

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Hacı Sabancı, canlı yayında yaptığı 'cin çıkarma seansı' ile gündem olan Pelin Hürman'ı ti'ye aldı... Yeni yaşını kutlayan Sabancı yaptığı paylaşımda, "Sağdan sola önden arkaya donat" ifadelerine yer vererek takipçilerini güldürdü.

Canlı yayında 'çık çıkarma seansı' yaptığını iddia eden Pelin Hürman isimli kişi günlerdir gündemde. "Donaaaaat" sözleriyle cin çıkarma seansı yaparak sosyal medyada gündem olan ve "Donat donat donat" sözleri kısa sürede viral olan Hürman'ı Hacı Sabancı da ti'ye aldı.

"SAĞDAN SOLA ÖNDEN ARKAYA DONAT"

Yeni yaşını eşi Zeynep Nazlı Kayı ile kutlayan Hacı Sabancı pastasını paylaştı. Donut'lardan oluşan bu pastası dikkat çeken Hacı Sabancı paylaşıma da bomba bir yorum yaptı.

Hacı Sabancı paylaşımına Pelin Hürman'ın "Sağdan sola önden arkaya donat" sözlerine ekledi. Sabancı'nın bu paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

 Hacı Sabancı cin çıkarma seansı yapan Pelin Hürman'ı ti'ye aldı! "Önden arkaya donat..."

Hacı Sabancı cin çıkarma seansı yapan Pelin Hürman'ı ti'ye aldı! "Önden arkaya donat..." ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Pelin Hürman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.