Hacı Murat Dinçer: FETÖ ile mücadele artık bir namus meselesidir!

Terör ve güvenlik uzmanı Hacı Murat Dinçer, SuperHaber için kaleme aldığı yazısında FETÖ ile mücadele konusuna değindi. Dinçer, "Devletimiz için FETÖ ile mücadele artık bir namus meselesidir. Ülkelerin namusu beka sorunudur. FETÖ illetinin yurt içindeki eniği cücüğü kökünden temizlenmedikçe mücadele devam etmelidir." ifadelerini kullandı. İşte 'Terör Borsası' başlıklı o yazı...

Senetleri kan olan borsa açıldı. Dün FETÖ’ nün bayrağı altında semirenler bugün biraz ahde vefayla biraz da ileriki döneme göz kırpma hevesiyle gündemi meşgul ediyor. 

FETÖ eli kanlı bir terör örgütüdür ve herhangi bir terör örgütüyle mücadele parti değil Devlet politikasıdır. Teröristin az şekerlisi, tuzsuzu, çok şekerlisi olmaz. Terörist teröristtir. 

Terör örgütlerinin klasik piramidine göre: tabanda SEMPATİZANLAR, ortada MİLİTANLAR, en üstte de DRİJANLAR bulunur. Bu gurupların hepsi örgütün eylemlerine katılımları, yardım yataklıkları ve hatta övme kıstaslarına göre değerlendirilerek deşifre edilir ve yargılanır. Övenle, silah kullanan haliyle aynı müeyyideye tabi olmaz ancak içine girdiği pota TERÖRİZM’ dir. 

FETÖ kullandığı taktik açısından müstesna bir terör örgütü olmasının yanı sıra son kertede ABD’nin ‘’dokundurmam’’ zırhıyla tehlikesini devam ettiren bir yapıdır.

 Devletin içine sızarak Devleti ele geçirmeye çalışan FETÖ’ nün kaçarken vücutta bıraktığı kurtçuklaşan larvalar emdikleri kanla semirerek Pensilvanya’daki ana tırtılın bünyeye dönmesi için kendilerini feda etme pahasına çaba sarf edip hukukun karmaşık labirentlerindeki insan hakları ve demokrasinin nimetleriyle her fırsatta örgütlerine methiye düzüyor.

Ne güzel demiş Ziya Paşa: ‘’Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir’’    

ABD’NİN 11 Eylül’den sonra yürürlüğe koyduğu Patriot Act metni; insanın doğumla kazandığı temel hakların özüne dokunmadan söz konusu Vatan olunca hakların nasıl kısıtlanabileceğinin en iyi örneklerindendir. FETÖ ile mücadelede mevcut mevzuatın yeterli olmadığı genel bir kanaattir. İstisna bir örgütle klasik mücadele sonuca götürmez. Hem yapısal açıdan hem de eylem yelpazesinin genişliği açısından FETÖ bilinen tüm terör örgütlerinden farklılık arz eder. FETÖ ‘’ Diğer’’’dir. ‘’Diğer’’’ le mücadelede ‘’Mevcut’’ yeterli olmaz, bakış açınızı değiştirmek zorundasınızdır. Aksi takdirde örgütün kendi ön gördüğü mücadele sarmalına sıkışır kalırsınız. 

Devletimiz için FETÖ ile mücadele artık bir namus meselesidir. Ülkelerin namusu beka sorunudur. FETÖ illetinin yurt içindeki eniği cücüğü kökünden temizlenmedikçe mücadele devam etmelidir.  FETÖ dinsiz, acımasız ve ahlaksız bir terör örgütüdür. Şakirtleri resimli katalogdan kadın seçecek kadar adi, şakirteleri de bu izdivacı kabullenecek kadar kişiliksizdir. ‘’Takıyye’’ taktiğiyle kendini kamufle eden maklubeciler hala bazı kurumlarda cirit atıyor algısı örgütün bizatihi kendi tarafından kitlesine propaganda amaçlı empozesidir; sağda solda kalan kılıç artıkları deşifre olacakları günün kaygısıyla her gece ölüp sabahları ölmek için dirilmektedirler, yedikleri zehir, içtikleri zıkkım, aldıkları nefes cehennem alevidir.

Hacı Murat Dinçer: FETÖ ile mücadele artık bir namus meselesidir! ile ilgili etiketler FETÖ Türkiye ABD Hacı Murat Dİnçer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.