Hacettepe'den korona kararı! Hepsi iptal...

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Hastaneleri bünyesinde zorunlu olmayan tüm ameliyatlar ve poliklinik randevuları durduruldu. Önceden alından randevular ise iptal edildi.

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Birimi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Koray Boduroğlu imzasıyla, koronavirüs kapsamında alınması gereken önlemlere ilişkin yazı yayımlandı.

'İKİNCİ BİR DUYURUYA KADAR...'

Yazıda şu açıklamalar yer aldı:

"Ülkemizdeki Kovid-19 vakalarının artması nedeniyle salgının sınırlandırılması için alınan önlemler dahilinde, ikinci bir duyuruya kadar, hastanelerimizdeki bütün elektif (zorunlu olmayan) ameliyatlar ve bütün elektif poliklinik randevularının durdurulmasına, verilmiş olan randevuların iptal edilmesine, hastanede yatarak izlemi zorunlu olmayan vakaların taburcu edilmesine Hastaneler Yönetim Kurulu tarafından karar verilmiştir."

Hacettepe'den korona kararı! Hepsi iptal... ile ilgili etiketler Hacettepe Üniversitesi Koronavirüs Korona Ameliyat randevu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.