Hac ve umre turu yapmak isteyenlere büyük kolaylık!

Umre turları ve hac turları son yıllarda inanç turizminin önemli bir kolu olmaya başladı. Artan ihtiyaca cevap verebilecek, kutsal toprakları bir aksaklık yaşamadan ziyaret etmek isteyenlerin en doğru hizmeti alabileceği yeni bir girişim olan umre ve hac organizasyon sitesi HacUmreBurada.com yayın hayatına başladı.

Hac veya umre turları arayanlar, siteye girdiklerinde zamandan tasarruf ederek onlarca firmayı tek bir ekranda sıralayıp, tur firmaları hakkında hızlı şekilde en doğru bilgilere ulaşabilecek. HacUmreBurada.com, siteyi ziyaret edenlere hac ve umre turlarını kendi arasında karşılaştırabilme imkanı sunarak, otel ve firmaların profillerine yazılan müşteri yorumlarını görebiliyor. Alanında ilk olma özelliği taşıyan HacUmreBurada.com inanç turizmi açısından hem sektöre hem de kutsal topraklara gitmek isteyenler için büyük bir avantaj sağlayacak.

hac-umre

HER BÜTÇEYE UYGUN HAC VE UMRE TURU

Hac ve umre turları için en doğru tercihi, seçkin firmalar ve fırsatlar arasından kolay bir şekilde yapılmasına imkân sağlayan HacUmreBurada.com, “kutlu yolculuğa dair ihtiyacınız olan her şey burada!” sloganı ile yola çıkıyor. Mübarek beldelere ziyaret etmek isteyenler siteye girdiklerinde her bütçeye uygun seçeneklere rahatlıkla ulaşabilir.

Alanında tek olmasının yanı sıra çalışmalarında inovasyon ilkesini merkezine koyan site, bünyesinde, kullanıcılarına akıllı filtreleme özelliğini de sunarak istedikleri kriterlere göre hac ve umre turları listelemelerini sağlamakla birlikte blog sayfasında hac ve umre ye dair merak edilen paylaşımları ile oldukça dikkat çekiyor. Hac ve umre adayları, ihtiyaç duyacakları tüm malzemeleri de sitenin e-mağaza bölümünden temin edebilecekler.

Hac ve umre turu yapmak isteyenlere büyük kolaylık! ile ilgili etiketler Hac Umre Kampanya İslam Müslüman tur ibadet farz kutsal toprak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.