Hac kura sonuçları açıklandı!

Hac kura sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı. 2020 hac kura sonuçlarına göre, 83 bin 430 kişi kutsal topraklara gitmeye hak kazandı. Hacı adayları, kura sonuçlarını saat 21.00'den itibaren Hac.gov.tr ve e devlet üzerinden sorgulayabilecekler.

Hac kura sonuçları nasıl sorgulanır?

Hac kura sonuçları için sorgulama işlemi, E-Devlet şifresi aracılığıyla Diyanet İşleri Başkanlığı internet sitesi aracılığıyla öğrenilebilecek. Bunun için hacı adaylarının TC Kimlik Numaraları ile E-Devlet şifrelerini hazır bulundurmaları önem arz edecek. E-Devlet şifreleri, postaneler aracılığıyla edinebilecek.

2020 hac kuraları sorgulama işlemi nasıl yapılır?

2020 yılına ait Hac kuraları çekildikten sonra TC ile sorgulama ekranı, 9 Ocak saat 21.00 itibariyle erişime açıldı. Sonuçlar, E-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Bunlara ilaveten, Hacca gitmeye hak kazanan kişilere kısa mesaj olarak da bilgilendirme yapılacak.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Hac kura sonuçları açıklandı! ile ilgili etiketler Hac 2020 hac kontenjanı hac kura hac sonuçları 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.