Hablemitoğlu öldürülmeden önce Abdullah Gül ile ne konuştu?

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un yeni bölümü yayında…

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’ programının yeni bölümünde Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, 17. yıldönümünde Necip Hablemitoğlu suikastıyla ilgili yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.  

Hablemitoğlu cinayetinin kritik isimlerinden olduğu belirtilen ve Ukrayna’da ev hapsinde bulunan şüphelinin bağlantılarının değerlendirildiği programda, Hablemitoğlu’nun öldürülmeden önce eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı ortaya çıkan görüşmeye dair ayrıntılar da konuşuldu. 

DAVUTOĞLU’NUN “ANA DİLDE EĞİTİM” MESAJI

“Haberin Olsun”da tartışılan bir diğer başlık ise Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi ve partinin tanıtım toplantısında Davutoğlu’nun verdiği mesajlar oldu. 

Ahmet Davutoğlu’nun “ana dilde eğitim” vurgusu ve küreselcilik söylemine dikkat çekilen programda, parti söyleminin Türkiye açısından hangi anlamlara geldiği masaya yatırıldı.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber Youtube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Hablemitoğlu öldürülmeden önce Abdullah Gül ile ne konuştu? ile ilgili etiketler Abdullah Gül Ahmet Davutoğlu Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun hablemitoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.