Habertürk'te Ekrem İmamoğlu'na ağır eleştiriler!

Bir süredir muhalif yayın politikası izleyen Habertürk'te CHP'li belediye başkanı ve olası Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'na sert eleştiriler yöneltildi. İmamoğlu'nun belediye başkanlığı performansı yerden yere vuruldu! Bu ağır eleştiriler, zamanlaması itibarıyla, "Habertürk 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına mı yatırım yapıyor?" sorusunu da gündeme getirdi...

Bir süredir Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti iktidarına muhalif yayın politikası izleyen Habertürk'te, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan çok sert bir eleştiri yazısı yer aldı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı "Çivi meselesi" başlığını taşıyan yazısında Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanı olarak performansını mercek altına aldı.

İktidarın İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili eleştirilerinde kullandığı, "Çivi bile çakılmıyor" söyleminin haksız sayılmadığını dile getiren Altaylı, "beceriksizlik, çirkinlik abideleri" olarak tanımladığı Taksim Meydanı ile Kabataş Meydanı ve iskelesine değindi.

"Taksim Meydanı iyi kötü yine halka açık ve çirkin de olsa işlevini sürdürüyor ama Kabataş Meydanı ve iskelesi bir mezbelelik halinde yıllardır duruyor." diyen Altaylı şöyle devam etti;

"Kabataş’ta ise rahmetli Kadir Topbaş Martı şeklinde bir iskele, trafiğin o bölgede yer altına alınması ve büyük bir Kabataş meydanı oluşturulması projesi başlattı.

Kadir Topbaş, Belediye Başkanlığından kovulur kovulmaz bu proje durduruldu ve inşaat alanı olduğu gibi kaldı.

5 yıldır tek bir çivi çakılmadan öylece duruyor.

Ve Ekrem İmamoğlu döneminde de bu rezilliklere kimse dokunmuyor.

Ne bir proje var ortada ne de buralara ne yapılacağına ilişkin açıklanan, duyduğumuz bir fikir."

TAKSİM'E ATM!

Taksim Meydanı’nda ise İBB'nin "meydanı daha da çirkinleştirmek için" meydanın tam ortasına birkaç ATM yerleştirdiğini ve bunun dışında hiçbir şey yapılmadığını aktaran Altaylı şunları kaydetti;

"Kabataş'ta ise inşaat alanını çevreleyen bariyerlere asılmış birkaç Devrim Erbil röprodüksiyonu dışında hiçbir şey yok.

İmamoğlu yönetimi, belli ki, kentten daha fazla AK Parti’nin seçmeni olan kitlelere hizmet götürme anlayışı içinde.

Bunu da bir yere kadar anlamak mümkün.

Ama 3 yıla yaklaşan bir sürede,  tek bir önemli, simgesel projeyi bırakın bitirmeyi, başlamamış olmak bile akıl alır gibi değil."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN....

 

Habertürk'te Ekrem İmamoğlu'na ağır eleştiriler! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Fatih Altaylı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul İBB
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.