Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya programda çalışana tokat attı: Sosyal medyada gündem oldu

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in konuk olduğu programın çekimleri sırasında yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Sarıkaya'nın bir ses teknisyenine tokat attığı görüldü.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın "Gün Başlıyor" adlı programda ses teknikeri olduğu iddia edilen birine yayın sırasında tokat attığı ortaya çıktı.

Twitter hesabından bir video paylaşan gazeteci Talat Atilla, 17 Aralık'ta Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'in konuk olduğu Habertürk yayında yaşananları aktardı.

Paylaşılan videoda Sarıkaya'nın yayın konuğu Şahin ile konuştuğu bu sırada yanına gelen bir kişinin kulaklık ile ses bağlantısını kontrol ettiği görüldü. O anlarda Sarıkaya'nın bir anda sinirlenip yanındaki kişiye tokat attığı kameraya yansıdı. Öte yandan Fatma Şahin'in duruma tepkisiz kalması dikkat çekti.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya programda çalışana tokat attı: Sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Muharrem Sarıkaya Tokat ses teknisyeni

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.