HaberTürk yayını Ebru Baki'siz devam etti

MHP ile yaşanan gerilim sonrasında Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in görevden alındığı ve Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz'un istifa ettiği HaberTürk'te yeni bir gelişme yaşandı. MHP'nin eleştirilerinin hedefi olan sunucu Ebru Baki de bugünkü yayında yer almadı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan sunucu Meltem Acet, Baki'nin izinli olduğunu ve çarşamba günü yeniden ekranlarda olacağını söyledi.

MHP'nin önce HaberTürk TV sunucusu Ebru Baki'ye, sonra da Baki'ye ekranda destek veren Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'e tepki göstermesinin ardından Aydemir görevinden alındı. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz ise yaşananlara tepki olarak görevinden istifa etti.

Bu gelişmelerin ardından HaberTürk'ün yeni genel yayın yönetmeni Mehmet Kenan Tekdağ oldu. Gözler ise Ebru Baki'ye çevrildi.

BUGÜN EKRANLARA ÇIKMADI

Yaşananlar sonrasında bir süre daha yayınlarını sürdüren Baki, bugün Para Gündem isimli programıyla ekranlara çıkmadı. Baki'nin yerine Meltem Acet haber programı sundu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan sunucu Meltem Acet, Baki'nin izinli olduğunu ve çarşamba günü yeniden ekranlarda olacağını söyledi.

AYDEMİR'İN YERİNE ERDEM GETİRİLDİ

Öte yandan Bülent Aydemir'in sürdürdüğü HaberTürk TV Ankara Temsilciliği görevine de Sibel Erdem'in geldiği görüldü.

HaberTürk yayını Ebru Baki'siz devam etti ile ilgili etiketler MHP Habertürk ebru baki Meltem Acet
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.