Habertürk TV'de yeni ekonomi müdürü belli oldu

Habertürk TV'de yaklaşık 2 yıldır "Para Gündem" programını sunan Ebru Baki, Habertürk televizyonunda ekonomi müdürlüğü görevine getirildi. Baki daha önce CNN Türk'te de Ekonomi Müdürlüğü görevinde bulunmuştu.

2016 yılından beri Habertürk’ün ekonomi müdürlüğünü yapan Serdar Kuter, geçtiğimiz günlerde istifa ederek, Turkuvaz Grubu bünyesindeki A Para’ya geçmişti. Kuter'den boşalan o koltuğun yeni sahibi belli oldu. Halen kanalda 2 yıla yakın süreden beri "Para Gündem" adlı programı sunan Ebru Baki, Habertürk TV'nin yeni ekonomi müdürü oldu. Baki daha önce CNN Türk'te de Ekonomi Müdürlüğü görevinde bulunmuştu.

Karar ayrıca Ciner Medya Grubu Başkanı Kenan Tekdağ tarafından çalışanlara da yazılı olarak duyuruldu. Gönderilen e postada, “Grubumuzun Habertürk Televizyonunda Spiker - Sunucu olarak görev yapmakta olan Sn. Ebru BAKİ, Habertürk Televizyonunda Ekonomi Müdürü olarak atanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

EBRU BAKİ KİMDİR?

Üniversite döneminde Hürriyet Gazetesi'nde ekonomi servisinde staj yaptı. Lise hayatında eğitim amacıyla başvurduğu programlar aracılığıyla yurt dışında bulundu ve çeşitli burslardan faydalandı.

İletişim Fakültesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümü'ne devam etti. Hürriyet Gazetesi'nde stajyerlikten muhabirliğe uzanan 7 yıllık bir dönem geçirdi. Bilişimden, iş dünyası ve tüketici haberleri ile ilgili çeşitli ödüller kazandı.

Hürriyet'ten sonra televizyon macerası başladı. CNN TÜRK'te ekonomi haberlerini sunmaya başladı. CNN TÜRK'te Parametre ve Ebru ile Pazarlık programlarını sundu.

Ebru Baki, hatfa içi her gün Habertürk TV'de ekrana gelen Para Gündem programıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor.

 

Habertürk TV'de yeni ekonomi müdürü belli oldu ile ilgili etiketler Habertürk ebru baki ekonomi müdürü terfi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.