Habertürk Tv Nejat Gülseven'e mi satılıyor?

Habertürk televizyonu ve bir süre önce kapatılan Habertürk gazetesinin şarkıcı Ebru Yaşar'ın eşi Nejat Gülseven'e satılacağı iddia edildi.

Ulusal.com.tr’nin haberine göre televizyon ve gazetenin satış işlemlerinde sona gelindi ve önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacak. Kanalın ve gazetenin satış bedelinin ne kadar olduğuna ilişkin ise henüz bir bilgi yok.

MEDYADA CİDDİ ALIMLAR
Medyada son dönemde ciddi satın alımlar yapan Diyarbakırlı iş adamı Nejat Gülseven'in adı bu kez Habertürk televizyonu ve gazetesi ile gündeme geldi. Ulusal.com.tr’nin Gülseven'e yakın isimlerden elde ettiği bilgilere göre Gülseven ve ekibi bir süredir Habertürk televizyonu ve gazetesi için pazarlık yapıyor. Görüşmelerde sona gelindiği ve satın almanın önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

GÜLSEVEN TOPLANTIDA DA SÖYLEDİ
Geçtiğimiz günlerde 3N medya çatısı altına Show Radyo, Radyo Viva, Yeni Birlik Gazetesi, Bizimev tv ve TV100'ü katan Nejat Gülseven, bu satın almalara ilişkin basına kapalı bir toplantı yaptı. İstanbul Feriye Sarayı'ndaki toplantıda konuşan Gülseven, 3N medyaya önümüzdeki günlerde büyük bir televizyon kanalını daha ekleyeceklerini söyledi. Basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen televizyonun ismini vermeyen Nejat Gülseven sadece önümüzdeki günlerde açıklanacak dedi.

Gülseven'in bahsettiği o kanalın bir süredir satılacağı söylentileri ile gündemde olan Habertürk olduğunu iddia edildi. Bir başka kaynak ise sadece televizyonun değil Habertürk gazetesi’nin de Gülseven’e satıldığını belirtti. Habertürk televizyonu ve gazetesinin ne kadara satıldığına ilişkin ise henüz bir bilgi yok.

KELKİTLİOĞLU'NU TRANSFER ETMİŞTİ

Akşam Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu da kısa süre önce Gülseven'in sahibi olduğu 3N Medya'ya transfer olmuştu.

 

 

 

Habertürk Tv Nejat Gülseven'e mi satılıyor? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.