Habertürk, savunma istediği Veyis Ateş ile yolları ayırmak istiyor

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in Sosyal medyadan seslendiği Habertürk Ana Haber Spikeri Veyis Ateş'in kanal yönetimi ile başı dertte. Gazeteci Barış Yarkadaş'ın iddiasına göre; kanal yönetimi Ateş'ten hem savunmasını, hem de odasını boşaltmasını istedi.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Habertürk TV yönetiminin, Ana Haber Spikeri Veysi Ateş'in savunmasını istediğini iddia etti. Yarkadaş'ın iddiasına göre; Habertürk kanalı yönetim, suç örgütü lideri Sedat Peker'in "Süleyman Soylu ile Sezgin Baran Korkmaz’ın arasını bulmak için Sezgin Baran Korkmaz’dan avanta istemedim desene" diye seslendiği Veyis Ateş'ten hem savunmasını, hem de odasını boşaltmasını istedi.

Yarkadaş, tartışmaların odağındaki Veyis Ateş'in savunmasının ardından kanalla yollarını mecburen ayıracağını da sözlerine ekledi.

Barış Yarkadaş'ın Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Habertürk TV yönetimi, bugün Ana Haber Spikeri Veyis Ateş'in savunmasını istedi. Yönetim, tartışmaların odağındaki Ateş'ten odasını boşaltmasını da istedi. Görünen o ki; Spiker Ateş, savunmasının ardından kanalla yollarını mecburen ayıracak. Kanal yönetimi bu konuda kararlı."


NE OLMUŞTU?

Suç Örgütü lideri Sedat Peker, Habertürk Ana Haber Spikeri Veyis Ateş'e yönelik, "Süleyman Soylu ile Sezgin Baran Korkmaz’ın arasını bulmak için Sezgin Baran Korkmaz’dan avanta istemedim desene" diye seslenmiş ve devam etmişti: "Gazetecilerin yüz karası veyis ateş senin namusun yok mu? Lan senin şerefin yok mu. Çıkıp açıklasana, süslü sülümanla Sezgin Baran Korkmaz’ın arasını bulmak için Sezgin Baran Korkmaz’dan avanta istemedim desene. Namusun yok mu senin? Hepinizi önce hasta edip sonra tedavi edeceğim."

Habertürk, savunma istediği Veyis Ateş ile yolları ayırmak istiyor ile ilgili etiketler Barış Yarkadaş Sedat Peker Habertürk veyis ateş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.