Habertürk satıldı mı? İşte o ilginç açıklama...

Habertürk TV ve bir süre önce kapatılan Habertürk gazetesini satın aldığı iddia edilen iş adamı Nejat Gülseven'in medya grubundan önemli bir isim, "Sürprizleriniz var" mesajı verdi.

Medya kulislerinde bir süredir, Habertürk televizyonu ve kısa süre önce kapatılan Habertürk gazetesinin şarkıcı Ebru Yaşar'ın eşi Nejat Gülseven'e satılacağı iddiası konuşuluyor.

Bu iddiaya göre; televizyon ve gazetenin satış işlemlerinde sona gelindi ve önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacak. Kanalın ve gazetenin satış bedelinin ne kadar olduğuna ilişkin ise henüz bir bilgi yok.

Diğer yandan, geçtiğimiz günlerde 3N medya çatısı altına Show Radyo, Radyo Viva, Yeni Birlik Gazetesi, Bizimev TV ve TV100'ü katan Nejat Gülseven, son olarak ünlü bir ismi transfer etmişti.

Akşam gazetesinin genel yayın yönetmenliği görevini yürüten Murat Kelkitlioğlu, Türk Medya grubu ile yollarını ayırarak, sürpriz şekilde, Gülseven'in sahibi olduğu Yeni Birlik gazetesinin başına geçmişti.

"SÜRPİZLERİMİZ VAR"

Murat Kelkitlioğlu bugün yeni gazetesinde kaleme aldığı ilk köşe yazısında da söylentileri doğrular nitelikte ifadeler kullandı.

Kelkitlioğlu, Yeni Birlik'teki köşesinde, "Yeni hedeflerle çok heyecan verici bir yola çıktık. Bir yanda gazetemiz diğer yanda Türkiye’nin en etkili radyoları Show Radyo ve Radyo Viva ile bıraktığımız yerden çok daha etkili bir şekilde karşınızda olacağız. Yeni sürprizlerimiz olmayacak mı, tabii ki olacak. Ama şimdilik müsaade ederseniz sürpriz olarak kalsın ve biz işimize dönelim!" diye yazdı. / SuperHaber

Habertürk satıldı mı? İşte o ilginç açıklama... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.