Habertürk ana haberde Veyis Ateş dönemi!

Habertürk TV Ana Haber bülteninde bu akşam görev değişimi yaşandı. Ana haber spikeri Ceren Bektaş Atuk, hamileliğinde son aylara gelindiği ve korona virüs salgını nedeniyle bir ay erken doğum iznine ayrıldı. Ceren Bektaş'tan görevi devralan isim ise Veyis Ateş oldu. Ateş daha önce de, Ece Üner'den de doğum izni nedeniyle ana haberi devralmıştı.

Habertürk TV Ana Haber'de Veyis Ateş dönemi başladı. 

Ana haberi sunan Ceren Bektaş Atuk bu akşam görevini Veyis Ateş'e devretti. 

Atuk'un görevi devretmesinin sebebi ise hamileliğinde son aylara girilmesi.

Ceren Bektaş Atuk kendi ifadesi ile haber görevine 'bir virgül' koyduğu vedasında aslında 1 ay sonra doğum iznine ayrılacağını ancak korona virüs salgını nedeniyle, kanal yönetimi tarafından böyle bir karar alındığını açıkladı.

Programın girişinde yine korona virüs nedeniyle dizlerini ve ayaklarını tokuşturarak selamlaşan ikiliden Veyis Ateş, daha önce de benzer şekilde doğum iznine ayrıldığı için Ece Üner'in yerine Ana Haberi sunduğunu hatırlattı. Sonrasında ise görevini Ceren Bektaş Atuk'a devrettiğini söyledi.

Veyis Ateş, Atuk'un bebeğinin adının ise 'Ateş' olduğunu açıkladı bu devir teslim sırasında ve Ateş bebeğin en büyük şansının Ceren Bektaş Atuk gibi bir anneye sahip olması olduğunu söyledi. 

Habertürk ana haberde Veyis Ateş dönemi! ile ilgili etiketler Habertürk Hamile Koronavirüs Ceren Bektaş Atuk veyis ateş doğum izni Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.