Haberiniz Olsun! Arka Sokaklar Çekimlerine 1,5 Ay Ara Verildi

Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Arka Sokaklar yeni sezonu da fırtına gibi başlamıştı. Kanal D'nin uzun soluklu yapımından üzücü bir haber verelim. Arka Sokaklar çekimlerine 1,5 ay ara verildi. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Türker İnanoğlu'nun kalça kemiğini kırıp apar topar hastaneye kaldırılması Arka Sokaklar dizisinin ara vermesine neden oldu. Kanal D'nin uzun yıllardır devam eden yapımı Arka Sokaklar, seyircisine kötü haberi verdi. Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Oya Okar'ın rol aldığı diziden bomba gelişmeler var.

Son gelen haberler Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine 1,5 ay verdiği yönünde. Önceden çekilen bölümlerin ekrana geleceği dizinin yeni bölüm çekimleri bir süre yapılmayacak. Ara verme kararının yapımcı Türker İnanoğlu’nun kararı olduğu öğrenildi. 10. sezonda da böyle bir ara verildiği hatırlatıldı

TÜRKER İNANOĞLU SAĞLIK DURUMU NASIL?

Geçtiğimiz günlerde banyoda düşüp kalça kemiğini kıran ünlü yapımcı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan İnanoğlu'nun sağlık durumu hayati tehlikesini korurken 86 yaşındaki ünlü yönetmenin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Haberiniz Olsun! Arka Sokaklar Çekimlerine 1,5 Ay Ara Verildi ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.