Haber alınamayan adam evinde ölü bulundu

Düzce'de kendisinden 4 gündür haber alınamayan adam evinde ölü bulundu. Cansız bedeni bulunan adamın oğlu ve gelininin koronavirüs karantinasında olduğu, bu nedenle bir süredir ziyaretine gidemedikleri ortaya çıktı.

Olay, akşam saatlerinde Bolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 4 katlı evin birinci katında oturan babası Muhsin Tınaz'dan (60) 4 gündür haber alamayan ve koronavirüs testi pozitif çıktığı için evinde karantinada bulunan K.T. ve eşi E.T., durumu kayınpederi Hasan Kurnaz’a bildirdi.

Haber alınamayan adam evinde ölü bulundu

Eve gelen Hasan Kurnaz, kapıyı çalmasına rağmen açan olmayınca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri de kapıyı açamayınca Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye erlerinin kapıyı kırması sonucu daireye giren polis ekipleri, yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştı.

Haber alınamayan adam evinde ölü bulundu - Resim : 2

Hasan Kurnaz, “Benim dünürüm, damadımın babası. 3-4 gündür haber alınamıyordu. Damadım karantinada olduğu için gelemedi. Kızım da karantinada olduğu için gelemedi. İkisi beraber geliyorlardı arada bakıyorlardı. Arkadaşına telefon etmiş babam telefonu açmıyor diye. Geldik durum vahim” dedi.

 

 

Haber alınamayan adam evinde ölü bulundu ile ilgili etiketler Düzce Karantina Ceset
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.