Hababam Sınıfı Merhaba filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kimlerdir?

10 Şubat Çarşamba günü FOX TV yayın akışında yer alan Hababam Sınıfı Merhaba filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. komedi türündeki film Hababam Sınıfı Merhaba hangi kanalda, Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

10 Şubat Çarşamba günü FOX TV yayın akışında yer alan Hababam Sınıfı Merhaba adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Hababam Sınıfı Merhaba 2004 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Hababam Sınıfı Merhaba adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Hababam Sınıfı Merhaba filminin konusu nedir, Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Hababam Sınıfı Merhaba filminin konusu ne?

Hababam Sınıfı'nın haşarı öğrencilerinin çoktan mezun olmalarına rağmen Özel Çamlıca Lisesi eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi Muharrem Gürses vefat etmiş, okul oğlu Deli Bedri’nin yönetimine geçmiştir. Hababam Sınıfı geleneğini devam ettirmek isteyen talebeler, söz konusu sınıf hocalarına ve idareye zor anlar yaşatacaktır.

Hababam Sınıfı Merhaba filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kimlerdir?

Bu durumu fırsat bilen Deli Bedri, okulu kat karşılığı müteahite satıp yerine plaza yapılmasını istemektedir. Onun bu hayalinden haberdar olan okul müdiresi Fatoş Hoca okulun satılma bahanesi olan Hababam Sınıfı ile mücadele edebilmek için eski Hababamcıları göreve çağıracaktır.

Hababam Sınıfı Merhaba filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Kartal Tibet

Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 16 Ocak 2004 / 1s 52dk

Hababam Sınıfı Merhaba filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Hababam Sınıfı Merhaba filminin konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.