Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

23 Aralık Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin başrolünde Adile Naşit ve Münir Özkul yer almaktadır. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin konusu ve oyuncuları hakkında detaylı bilgi haberimizde.

23 Aralık Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor 1978 yılında vizyona girmiştir. Serinin beşinci filmi Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Rıfat Ilgaz’ın eseri olan film, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de. Peki, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kimlerdir?

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor Filminin Konusu Nedir?

Haylaz öğrencilerle dolu Hababam sınıfına doğulu bir aşiret reisinin oğlu gelir. Yeni öğrenci Bilo, ilk geldiği andan itibaren sınıfın ağası gibi davranır ve işler karışır. Okula yeni gelen sadece Bilo değildir, tam bir erkek düşmanı Hürrem hoca da yenidir okulda.

Sınıfta ise herkes tarafından Ayşe ile Ömer'in aşkı konuşulmaktadır. Ve olan olur, Ayşe hamile kalır. Ayşe'nin hamileliğini saklamak hiç de kolay olmayacaktır.

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin konusu nedir

Birbirinden eğlenceli karakterleriyle, güçlü bir komedi serisi olan Hababam Sınıfı serisinin beşinci filmi olarak karşımıza çıkan yapımda, ilk dört filmin yönetmeni Ertem Eğilmez yerini Kartal Tibet'e bırakmış.

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Kartal Tibet

Oyuncular: Münir Özkul, Şener Şen, İlyas Salman

Tür: Komedi, Dram

Yapım Yılı: 1978 / 1s 25dk

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin konusu nedir oyuncuları kimler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.