Haaland transferi için resmi açıklama!

Red Bull Global Futbol Müdürü Oliver Mintzlaff, Salzburg'un gol makinesi Erling Braut Haaland için görüşülen kulüpleri açıkladı.

Red Bull Global Futbol Müdürü ve RB Leipzig Yöneticisi Oliver Mintzlaff, RB Salzburg'un yıldız golcüsü Erling Braut Haaland hakkında açıklamalar yaptı.

Haaland transferi için resmi açıklama!

Sport1'e konuşan Oliver Mintzlaff, "Evet, Leipzig için Salzburg ile görüştüm. Oyuncuyla ilgileniyoruz. Ancak, Haaland'a müthiş teklifler var. Kolay değil." ifadelerini kullandı.

Mintzlaff, Haaland için Salzburg ile görüşen kulüpleri de açıkladı. Alman yönetici, "Manchester United, Juventus, Borussia Dortmund ve birkaç kulüp daha Haaland için görüşmeler yapıyor." diyerek sözlerini noktaladı.

İTALYAN BASINI: "JUVE'Yİ SEÇTİ!"

İtalya'nın ulusal spor gazeteleri Corriere, La Gazzetta ve TuttoSport, Juventus'un Erling Haaland transferi için yaptığı görüşmeleri manşetlerine taşıdı.

TuttoSport, Juventus'un bu transfer için diğer kulüpleri yendiğini yazdı. Haberini kulübe dayandıran Tutto, Haaland'ın ocak ayında Juventus'a transfer olmayı istediğini iddia etti.

Corriere'nin haberine göre ise Juventus, Haaland için Salzburg'a serbest kalma maddesi olan 30 milyon euro bonservis ücretini ödeyecek. Norveçli golcü ise sezon başına net 3,5 milyon euro ve bonuslar kazanacak.

La Gazzetta da 3,5 milyon euro maaşı doğrularken, 5 yıllık sözleşme yapılacağını yazdı.

Haaland transferi için resmi açıklama! ile ilgili etiketler Juventus Manchester United Salzburg Borussia Dortmund Erling Braut Haaland leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.