Haaland rüzgarı

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Borussia Dortmund ile Paris Saint Germain kozlarını Almanya'da paylaştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor... Avrupa'nın en büyük sahnesinde son 16 turu ilk maçında Borussia Dortmund ile Paris Saint-Germain karşı karşıya geldi Bundesliga'da lider Bayern Münih'in 4 puan gerisinde zirve takibini sürdüren Alman ekibi Dortmund evinde Haaland'ın golleriyle 2-1 kazandı.

Haaland rüzgarı

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Borussia Dortmund ile Paris Saint Germain kozlarını Almanya'da paylaştı.

Yeni transfer Erling Haaland'ın 2 golle damga vurduğu maçta Alman ekibi PSG'yi eli boş gönderdi ve rövanş öncesi avantaj elde etti.

Konuk ekibin tek golü ise Neymar'dan geldi.

11'LER

DORTMUND: Bürki, Guerreiro, Hummels, Zagadou, Piszczek, Witsel, Emre Can, Hakimi, Thorgan Hazard, Sancho, Haaland

PSG: Navas, Marquinhos, Silva, Kimpembe, Meunier, Gueye, Verratti, Kurzawa, Di Maria, Mbappe, Neymar

HAALAND DURDURULAMIYOR

Şampiyonlar Ligi'nde Salzburg formasıyla 6, Dortmund formasıyla 1 maç oynayan Erling Haland, toplamda 10 gol atmayı başardı. Genç futbolcu grup aşamalarında 8 gol atmıştı.

Ayrıca Erling Haaland aynı Şampiyonlar Ligi sezonunda iki farklı takımla gol atan ilk oyuncu oldu

MEUNIER CEZALI

Karşılaşmanın 87'inci dakikasında Giovanni Reyna'yı hızlı atakta durduran Thomas Meunier sarı kartla cezalandırıldı. PSG'nin yıldız futbolcusu rövanş karşılaşmasında forma giyemeyecek.

EMRE CAN GÖZ DOLDURDU

Borussia Dortmund'un kiralık olarak kadrosuna kattığı daha sonra da 4 yıllık sözleşme imzaladığı Emre Can, zorlu karşılaşmada oynadığı futbolla alkış topladı. İkili mücadelelerde ayakta kalan ve attığı kritik paslarla takımını atağa kaldırmada başarılı bir iş çıkaran Türk asıllı Alman futbolcu tam not aldı.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.