19 yaşında Şampiyonlar Ligi tarihine geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam, Redbull Salzburg'un deplasmanda Napoli ile berabere kaldığı maçta takımının tek golünü atan Erling Haaland, tarihe geçti.

Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. hafta maçında Napoli evinde Redbull Salzburg ile 1-1 berabere kaldı.

Deplasman ekibinin tek golü 2000 doğumlu Erling Haaland'dan geldi. 

4. maçlar sonunda 7 gole ulaşan Norveçli yıldız, Şampiyonlar Ligi tarihinde bunu başaran ilk futbolcu olarak tarihe geçti. 

16 MAÇTA 29 GOL KATKISI

Haaland, Devler Ligi'nde Genk'e 3, Napoli'ye 3, Liverpool'a 1 gol attı. Yıldız oyuncu bu sezon toplamda 16 maçta 23 gol atıp 6 asist yaptı. 

GALATASARAY İLE ADI ANILMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Norveç ekibi Molde'den Avusturya ekibi Salzburg'a 5 milyon euro'ya transfer olan genç oyuncunun adı Galatasaray'la da anılmış fakat Diagne ve Mitroglou'nun sarı-kırmızılı formayı giymesinin ardından transferi gerçekleşmemişti. 

19 yaşında Şampiyonlar Ligi tarihine geçti! ile ilgili etiketler Galatasaray Avusturya Norveç Transfer Napoli Salzburg Erling Braut Haaland
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.