Güzin Çorağan Kimdir, Kaç Yaşında Öldü? Güzin Çorağan Neden Öldü?

Güzin Çorağan kimdir, neden öldü merak ediliyor. Türk sinemasının en iyi kadın oyuncuları arasında yer alan ve en ünlü dizisi Bizimkiler'de Ulviye karakterini oynayan Güzin Çorağan hayatını kaybetti. Peki Güzin Çorağan kaç yaşında öldü?

Güzin Çorağan'ın ölümünü ünlü oyuncu Zafer Algöz sosyal medyadan duyurdu. Güzin Çırağan, Zeki Ökten fimleri olan Yoksul ve Düttürü Dünya filmlerinde rol alarak kariyerinde önemli adımlar attı. Sonrasında 90'lı yıllarda yayınlanan Bizimkiler dizisinde Ulviye karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Güzin Çorağan kimdir, neden öldü?

GÜZİN ÇORAĞAN KİMDİR?

1943 doğumlu olan Güzin Çırağan Bursa Tiyatrosu'nda oyunculuk yaparak kariyerine adım attı. Atıf Yılmaz'ın "Asiye Nasıl Kurtulur" ismi filmiyle sinema dünyasına adım atan Güzin Çırağan, 1987’de Selamsız Bandosu, 1988’de Düttürü Dünya, 1989’da Karılar Koğuşu gibi filmlerde rol alan Çorağan, yakın dönemde Maskeli Beşler ve Hanımın Çiftliği yapımlarında da yer aldı.

 

Güzin Çorağan Kimdir, Kaç Yaşında Öldü? Güzin Çorağan Neden Öldü? ile ilgili etiketler Güzin Çorağan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.