Güzin Abla'dan tecavüze uğrayan okuyucusuna şok yanıt!

Hürriyet gazetesinin yazarı olan Feyza Algan, kendisine gelen sorulara verdiği yanıtlarla tanınan 'Güzin Abla' köşesinde cinsel istismara uğradığını anlatan bir okuyucusuna, "Bu tür olaylar, genç okurlarıma örnek oluyor, iyi bir ders oluyor." diye cevap verdi. Algan'ın bu cevabı büyük tepki çekti.

İsmini vermek istemeyen bir kadın, 'Güzin Abla'ya "Üniversitede tanıştığım bir gençle arkadaşlık ediyordum. Bir akşam beni arkadaşının evine götürdü. Orada bana içki içirdi ve rızam dışımda benimle beraber oldu. Şimdi ben erkeklere artık nasıl güvenebilirim, söyleyin bana" sorusunu yöneltti.

'RIZAM DIŞINDA BENİMLE BİRLİKTE OLDU'

Algan'ın, Hürriyet'te "Rızam dışında benimle oldu" başlığıyla yayımlanan yazısında buna verdiği yanıt "Bunları benimle paylaştığın için teşekkür ederim sana. Çünkü işte bu tür olaylar, genç okurlarıma örnek oluyor, iyi bir ders oluyor. Onlara verebileceğim öğütlerden çok daha fazla işe yarıyor. Her önünüze çıkan erkeğe hemen güvenmeyin, onu çok iyi tanımadan baş başa kalmayın" oldu. 

Güzin Abla'dan tecavüze uğrayan okuyucusuna şok yanıt!

Güzin Abla'dan tecavüze uğrayan okuyucusuna şok yanıt! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.