Güzelliğiyle Tüm Erkeklerin Rüyasını Süslüyor! Herkes Şarkıcı Olarak Biliyor, Fakat Ebru Polat Aslında...

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile gündemleri alt üst eden Ebru Polat, özel yaşamındaki detaylar ile her an sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturan isimlerden biri oldu. Özellikle mesleği herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde Taylandlı bir çocuğu evlat edinmek istediğini açıklamasıyla tüm gözleri üzerine çeviren Ebru Polat, “Tayland'dan çocuk almayı planlıyorum. Evlilik düşünmediğim için çocuk da yapamayacağım. Geçen baktım o kadar minik minik bebekler, annesiz ve babasız. Kıyamadım. Taylandlı bir bebeğimin olmasını çok istiyorum. Sahiplenmek istiyorum yani alırsam da bakımevinden falan” demesiyle tepki çekmişti. Sahiplenme kelimesi nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturan şarkıcı Ebru Polat’ın özel yaşamı bir kez daha mercek altına altındı.

Açıklamalarının devamında; “Sperm bankasından istemiyorum. Sahiplenmek istiyorum. Taylandlı istiyorum. Genetik yapıları bakımından daha sakin, daha anne ve babaya bakan birileri... Biz Türkler daha asabiyiz. O yüzden o taraftan bir çocuğum olsun. Doğurmak şart değil. Her annelik yaptığın senin çocuğundur. Bu sene istiyorum” diyen Ebru Polat, Türk bir bebek istememesiyle de tepkilerin odağına oturmuştu. Şarkıcı olarak tanınan Ebru Polat’ın asıl mesleği ise herkesi şaşırttı.

ŞARKICI OLARAK TANINMIŞTI

Güzelliğiyle Tüm Erkeklerin Rüyasını Süslüyor! Herkes Şarkıcı Olarak Biliyor, Fakat Ebru Polat Aslında...

Gerçek adı Filiz Sarıkaya, sahne adı Ebru Polat olan ünlü şarkıcı, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Bale ve müzik üzerine çocuk yaşlardan itibaren eğitimler alan Ebru Polat, ilk albümünü 2007 yılında ‘Çetin Ceviz’ adıyla çıkardı. Ebru Polat’ın ilk albümü tutunca, mesleğini bırakıp müzik piyasasına giriş yaptı.

Londra’nın ünlü akademilerinden biri olan Royal Akademi’de müzik eğitimi alan Ebru Polat, 2008 yılında ikinci EP’sini ‘Çok Geç’ adı ile müzik piyasasına sürdü. Şarkıcı olan Ebru Polat; Sezen Aksu’ya ait olan ‘Seni Yerler’ şarkısını yeniden yorumlamasıyla da dikkat çekti. Ardından pek çok albüm ve single çıkaran Ebru Polat, Türkiye’nin ünlü isimleri ile çalıştı.

ASIL MESLEĞİ BAMBAŞKA ÇIKTI

Her ne kadar şarkıcı olarak tanınsa da Ebru Polat’ın asıl mesleği bambaşka çıktı. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Ebru Polat, şarkıcılık yapmadan önce avukatlık yapıyordu. Yüksek lisansını bambaşka bir alanda tamamlayan Ebru Polat, o eğitimiyle de herkesi şaşırttı.

Yüksek lisans eğitimini Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden alan Ebru Polat, şarkıcı olarak tanınmasının ardından kendisine ait bir güzellik markası da çıkardı. Aynı zamanda kendi ismiyle bir güzellik merkezi de açan Ebru Polat, şimdilerde iş dünyasında da önemli adımlar atıyor.

Güzelliğiyle Tüm Erkeklerin Rüyasını Süslüyor! Herkes Şarkıcı Olarak Biliyor, Fakat Ebru Polat Aslında... ile ilgili etiketler Ebru Polat Şarkıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.