Güzelliğini annesinden almış! Tescilli güzel Şevval Şahin'in annesi görenleri büyüledi

Şu sıralar Londra'da tatilde olan 22 yaşındaki 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak annesi Arzu Çiçek ile birlikte Londra sokaklarını gezen Şahin, annesinin karelerini Instagram hesabından yayınladı. Genç modelin annesi Arzu Çiçek güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan, son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan 22 yaşındaki model Şevval Şahin, tatil için gittiği Londra'dan paylaşımlar yapmaya devam ediyor. 365 bin takipçisinin bulunduğu Instagram'dan annesi Arzu Çiçek'in karelerini paylaşan Şahin'e takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.


ANNESİNİN FOTOĞRAF KARELERİ GÜNDEM OLDU

Şahin paylaştığı fotoğraf karelerine 'Annemi bugün bir randevuya götürdüm' notudu düştü. Tescilli güzelin o karelerine takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni yağarken, 'güzelliğini annenden almışsın' şeklinde çok sayıda yorum yapıldı.

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan tescilli güzel Şevval Şahin, son olarak annesi ile Londra'dan pozlarını paylaştı. Anne - kız vakit birlikte vakit geçirip doyasıya eğlendiler. Yiğit Marcus Aral ile ilişkisiyle son dönemde adından sık sık söz ettiren Şahin'in kareleri olay oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan Şahin, bu kez annesinin kareleriyle gündeme geldi. Şevval Şahin'in annesini görenler gözlerine inanamadı. 48 yaşındaki Arzu Çiçek görenleri hayrete düşürdü. Güzelliğiyle ilgi odağı oldu.

İşte Şevval Şahin'in annesi...

Güzelliğini annesinden almış! Tescilli güzel Şevval Şahin'in annesi güzelliğiyle büyüledi

Güzelliğini annesinden almış! Tescilli güzel Şevval Şahin'in annesi güzelliğiyle büyüledi

Güzelliğini annesinden almış! Tescilli güzel Şevval Şahin'in annesi güzelliğiyle büyüledi

Güzelliğini annesinden almış! Tescilli güzel Şevval Şahin'in annesi görenleri büyüledi ile ilgili etiketler Şevval Şahin Sosyal Medya Instagram Londra Arzu Çiçek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.