Güzeller güzeli Hırvat model bakın hangi ünlü oyuncuya benziyor?

Şu sıralar Türkiye'de modellik yapan Hırvat model Ela Grego insanların sokakta kendisini durdurup imza istediklerini söyledi.

Hürriyet’in haberine göre, Hırvat model Ela Grego bir süredir İstanbul'da modellik yapıyor. Ela Grego insanların kendisini Çi dizisinin yıldızı Serenay Sarıkaya'ya benzettikleri için sık sık yolda durdurup imza istediklerini açıkladı.

"Serenay değilim deyince hayal kırıklığına uğruyorlar o zaman da akraba mısınız?" diye soruyorlar diyen Grego, benzerlikten rahatsızlık duymadığını belirtti.

1726352_8bf42702e4b07e820aefbf2a03c75bb3

TÜRKİYE AŞIĞI

Bu zamana kadar Fransa, İngiltere, İtalya, İspanya, Yunanistan, Şili, Güney Afrika ve Türkiye olmak üzere 8 ülkede modellik yapıp podyuma çıkan Hırvat model Ela Grego, Türkiye aşığı çıktı.

16 yaşında modelliğe başlayan 25 yaşındaki Ela Grego Türkiye'de yaşama kararı aldı. Kursa gidip Türkçe dersleri aldı.

Bu zamana kadar birçok ülkede modellik yapıp podyuma çıkan Hırvat model Ela Grego, Türkiye sevdasından İstanbul’da ev tuttu. Model konuyla ilgili şunları söyledi: “Türk insanıyla iyi anlaşıyorum. İstanbul’a bayılıyorum, bu şehrin bir ruhu var. Üstelik Türkiye’de aranılan ve çok iş yapan model oldum.”

Güzeller güzeli Hırvat model bakın hangi ünlü oyuncuya benziyor? ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya hırvat model ela grego çi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.