Güzel Oyuncu Alina Boz’dan Şaşırtan Açıklama! Rus Kökenli Oluşumdan Gelen Bir Disiplinim Var

Ekranlara ilk olarak Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay gibi usta isimlerle birlikte oynadığı Paramparça dizisiyle damga vuran hem güzelliği hem başarısı hem de iş disiplini ile beğeni toplayan Alina Boz sırrını açıkladı.

Ekranlara ilk olarak Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay gibi usta isimlerle birlikte oynadığı Paramparça dizisiyle damga vuran hem güzelliği hem başarısı hem de iş disiplini ile beğeni toplayan Alina Boz sırrını açıkladı.

Son olarak Burak Deniz ile birlikte başrolleri paylaştığı Maraşlı adlı dizide seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu işteki başarısını anne tarafından gelen genleri ile açıkladı. Anne ve anneannesine hayran olan Alina Boz, Rus disiplininin hayatının her döneminde onu başarıdan başarıya götürdüğünü anlattı.

Lofficiel Türkiye Dergisi'ne Anlattı

Maraşlı adlı dizideki güzelliğiyle sık sık gündem olan güzel ve başarılı oyuncu güzelliği ile bu kez Lofficiel Türkiye adlı dergide kamera karşısına geçti. Lofficiel Türkiye Dergisi'nin Eylül sayısının kapağında yer alan oyuncunun verdiği röportajdaki açıklamaları gündem oldu.

Alina Boz başarısının sırrını açıkladı; "Rus kültüründen gelen koyu bir disipline sahibim!" 1

Aşk hayatı ve aşka dair sorulara çarpıcı cevaplar veren güzel oyuncu uzun süredir gönüllere taht kurmuş büyük sanatçı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşıyor. Bir yandan Netflix'de yayınlanan gençlik dizisi Aşk-101'in final sezonu ile ilgili paylaşımlar yapan güzel oyuncunun aşka dair şu sözleri ropörtajda yer aldı:

Aşk bir ders olsa tecrübesizler hiç şüphesiz sınıfta kalır, hatta herkes sınıfta kalır. Aşkta en önemli ve başı çeken şey kesinlikle saygı. Zaten ilk kriter ve ders de kesin saygı olmalı. Saygı olmadan aşk olmaz.

Özgür Ruhlu ve Çalışkandım 

Gençlik dönemini ve çocukluğunu özgür ruhlu oluşu ve çalışkanlığı ile anlatan güzel oyuncu daima özgür ruhuyla çalışabileceği bir işte çalışmak istediğini, bu yüzden şanslı hissettiğini söyledi. Çalışkanlığı ve disiplini ise işinde ve hayatında her zaman en büyük yardımcısı olmuş.

 

Güzel Oyuncu Alina Boz’dan Şaşırtan Açıklama! Rus Kökenli Oluşumdan Gelen Bir Disiplinim Var ile ilgili etiketler Alina Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.