Güzel modelin işine aniden son verildi!

Aşkta bir türlü dikiş tutturamayan model Özge Ulusoy, şimdi de işinden oldu. Ulusoy, Kanal D ekranlarına gelen magazin programını artık sunmayacak.

Hacı Sabancı tarafından terk edildikten sonra kendini işine adayan Özge Ulusoy şimdi de sunuculuğunu yaptığı magazin programından ayrılmak zorunda kaldı.

AŞKTAN YÜZÜ GÜLMEDİ

Evlilik yolunda ilerlediği Hacı Sabancı tarafından bir anda terk edilen Özge Ulusoy büyük üzüntü yaşamıştı. Hacı Sabancı, Özge'nin telefonunda ailesi hakkında hakaret içerikli mesajlarını yakaladığını açıklamış "O kadına kalitesiz sıfatı az kalır" şeklinde bir cümle sarf etmişti.

askta-yuzu-bir-turlu-gulmeyen-ozge-ulusoy-un-10605182_4192_m

ANİDEN İŞİNE SON VERİLDİ

Sessizliğe gömülen Özge Ulusoy "Sadece işimle konuşulmak istiyorum" diyerek televizyonda bir magazin programı sunmaya başlamıştı. Fakat ünlü model ve sunucunun televizyon macerası kısa sürdü. Bu magazin programı sayesinde motive olan, tekrar hayata bağlanan Özge Ulusoy aniden işine son verilince şoke oldu.

askta-yuzu-bir-turlu-gulmeyen-ozge-ulusoy-un-10605182_5268_m

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Önceki akşam Bebek'te arkadaşlarıyla gece kulübünde eğlenen ünlü manken çıkışta gazetecilerden köşe bucak kaçtı. "Geç oldu eve gitmem lazım. Daha sonra konuşuruz" diyen Ulusoy'un soğuk havaya rağmen giydiği mini etek dikkat çekti.

Güzel modelin işine aniden son verildi! ile ilgili etiketler Özge Ulusoy magazin d
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.