Güzel Günler Dizisinde Mihran ve Selma'nın Geçmişinde Şok Detay!

Pazar akşamları yayınlanan Güzel Günler dizisi yayın hayatına başladığı günden bu yana ilgi çekmeye devam ediyor. Binnur Kaya ve Ecem Erkek'in eğlenceli diyaloglarının ön plana çıktığı dizide Mihran ve Selma'nın hikayesi de seyircinin merak konusu oldu. Akışta ikilinin geçmişine dair ayrıntı verilmemesi de eleştirildi. Biz de sizin için #MihSel'in birlikteliklerini inceledik.

Başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Leyla Tanlar gibi usta isimlerin yer aldığı Güzel Günler dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği yönetmenliğini Osman Taşçı'nın Güzel Günler'in senaryosunu Selin Tunç yazıyor. Güzel Günler Dizisinde Mihran ve Selma'nın Geçmişinde Şok Detay!

Van'dan İstanbul'a uzanan hikayesi ilgi çeken ve her geçen bölüm reytinglerde de istediği başarıyı yakalayan Güzel Günler dizisinde Mihran ve Selma'nın hikayesinin geçmişi de merak ediliyor. Aynı gün doğan, doğdukları gün büyük bir aşkla sevişecekleri kehanet edilen Mihran ve Selma'nın hikayesi büyük bir yangınla başlar aslında.

MİHRAN VE SELMA'NIN GEÇMİŞİNDE NELER OLDU?

Pek çok seyirci Mihran ve Selma'nın hikayesinin yavaş ilerlerdiğini düşünüyor. Sosyal medya, yangında nelerin yaşandığını merak ediyor. İkilinin nasıl ayrıldığı konusunda pek çok tahmin var. Ancak senarist şimdilik bu konuda ser verip sır vermiyor.

Güzel Günler dizisinin ilerleyen bölümlerine Mihran ve Selma'nın aşklarında nasıl bir gelişim ve değişim yaşanacak göreceğiz. Siz Mihran ve Selma'nın geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Güzel Günler yeni bölümleriyle Show Tv'de.

 

Güzel Günler Dizisinde Mihran ve Selma'nın Geçmişinde Şok Detay! ile ilgili etiketler Güzel Günler Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.