Guy Ritchie: Tüm filmleri Türkiye'de çekmek istiyorum

Yeni filmi 'Five Eyes'ın tamamını Antalya'da çeken ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie, sosyal medya hesabından Türkiye ile ilgili bir dizi paylaşımda bulundu. Ritchie, filmin kamera arkası görüntülerinin de yer aldığı videoya " İki aylık çekimlerden sonra tüm filmlerimi burada çekmek istiyorum." notunu düştü. Ritchie'nin paylaşımında eşi ile birlikte Ayasofya Camii'ni ziyaret ettiği de görüldü.

Yönetmen Guy Ritchie'nin başrollerinde Jason Statham ve Aubrey Plaza'nın yer aldığı yeni filmi Five Eyes'ın çekimleri tamamlandı.

Çekimlerin ardından sosyal medya hesabından Türkiye ile ilgili bir paylaşımda bulunan Ritchie, övgü dolu ifadeler kullandı.

Ritchie, filmin kamera arkası görüntülerinin yer aldığı paylaşımında bazı fotoğraflara da yer verdi.

Ünlü yönetmenin "İki aylık çekimlerden sonra tüm filmlerimi burada çekmek istiyorum." notunu düştüğü fotoğraflarda eşi Jacqui Ainsley Ritchie ile birlikte Ayasofya Camii'ne ve Kapadokya'ya da gittiği görüldü.

Guy Ritchie: Tüm filmleri Türkiye'de çekmek istiyorum

Guy Ritchie: Tüm filmleri Türkiye'de çekmek istiyorum - Resim : 2

FIVE EYES FİLMİ

Şimdilik bilinen adıyla "Five Eyes", dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için uluslararası bir istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" tarafından işe alınan M16 ajanı Orson Fortune’u takip ediyor.

Senaryosunu Ivan Atkinson ve Marn Davies'in kalema aldığı film çekimlerine Jason Statham, Aubrey Plaza, Bugzy Malone ve Cary Elwes'in katılımıyla birlikte başlandı.

 

Guy Ritchie: Tüm filmleri Türkiye'de çekmek istiyorum ile ilgili etiketler İngiliz Türkiye Antalya Guy Ritchie Yönetmen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.