Güvercin 16. bölüm final full izle!

Güvercin 16. bölüm full izle! Güvercin 16. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Puhu TV'de. 28 Ekim Çarşamba akşamı Güvercin 16. bölüm finali tek parça Star TV'den izlenecek.

Güvercin 16. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada’nın oynadığı Güvercin 16. son bölüm finali tek parça Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Güvercin 16. son bölümünde; Üst üste aldığı ağır darbelerle kendinden geçen Ökkeş, Gaffur’un annesiyle evlenecek olmasından dolayı aşırı huzursuz olmuştur. Kevsa’da boş durmadan önüne gelen herkesin hayatını karanlık bir dünyaya çevirmeye devam etmektedir.

GÜVERCİN 16. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bedir ise Celil’in Emir’i kaçırdığını son anda fark ederken Kasım’a da bir o kadar kızgındır. Ancak tek amacı ise gelinlerini kurtarmaktır. İpek de Ökkeş’e doğru adım atmak isterken Müslüm de başına yeni belalar açmak üzeredir.

Güvercin 16. bölüm final full izle! ile ilgili etiketler Güvercin güvercin son bölüm Güvercin 7. bölüm Güvercin final

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.