Güvercin 12. bölüm fragmanı izle! Kenan'dan yeni hamle!

Güvercin 12. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının sevilen dizisi Güvercin, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Kenan, Zülüf'le olan boşanma kağıtlarını imzalamıyor. Artık aşıkların kaderleri kendi ellerinde değildir. Kevsa ise Ökkeş'i kullanarak konağa geri dönmenin yollarını arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Güvercin 12. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Güvercin 12. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Kenan, Zülüf'le olan boşanma kağıtlarını imzalamıyor. Artık aşıkların kaderleri kendi ellerinde değildir. Kevsa ise Ökkeş'i kullanarak konağa geri dönmenin yollarını arıyor. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Güvercin, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Güvercin 12. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Güvercin son bölümü izleyicisi ile buluştu. Güvercin'in 11. bölümünde, Zülüf’ün imzalayarak verdiği boşanma dilekçesini yırtan Kenan, sadece Zülüf’ü sevdiğini, bundan sonra da sadece Zülüf’le olmak istediğini söyler. Bunun üzerine Zülüf ve Kenan’ın önünde yeni bir yol belirmiştir.

GÜVERCİN 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Güvercin 12. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

GÜVERCİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Zülüf’ün imzalayarak verdiği boşanma dilekçesini yırtan Kenan, sadece Zülüf’ü sevdiğini, bundan sonra da sadece Zülüf’le olmak istediğini söyler. Bunun üzerine Zülüf ve Kenan’ın önünde yeni bir yol belirmiştir. Sonunda ikisi için de bütün geçmişi bir kenara bırakıp, yaşamak istedikleri aşka taze bir heyecanla başlayabilme fırsatı doğmuştur.

Ağabeyinin ölümünün bir kaza sonucu olduğunu öğrenen ve Kenan’ı affeden İpek ise, Antep’ten gidip gitmemek konusunda kritik bir noktadadır. Ökkeş’in, Nimet ve oğlu Mutlu ile güzel bir hayat kurma hayalleri Sosyal Hizmetler görevlilerinin Mutlu’yu götürmesiyle yıkılmıştır. Ancak Ökkeş Mutlu’yu geri almaya, Nimet’e sahip çıkmaya kararlıdır ve bunun için gereken adımları atarak herkesi şaşırtacaktır.

Bedir ve ailesi Gaffur’un yardımıyla açtıkları mağaza sayesinde sonunda yeni bir hayata başlangıç yaptıklarını düşünmektedir. Torunlarını kucaklarına alacakları günü umut ve mutlulukla beklerken hiç umulmadık bir anda kendilerini büyük bir açmazın ve zorlu günlerin içinde bulacaklardır.

Gaffur’un bir açığını bularak tutuklanmasını sağlayan Kevsa, kaybettiği gücü yeniden kazanmanın ve konağa dönmenin yollarını aramaktadır. Bunun için de bir anda önüne geliveren fırsatı kendi lehine çevirmekten çekinmeyecektir. Zülüf ve Kenan her şeyi bir kenara bırakıp,aşka doğru yelken açmak istedikleri anda kendilerini yine bambaşka zorlukların ve yeni düşmanlıkların içinde mi bulacaklardır?

Güvercin 12. bölüm fragmanı izle! Kenan'dan yeni hamle! ile ilgili etiketler Star TV Güvercin televizyon yeni bolüm fragman sahne ekran
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.