Güvenlik ve Dış Politikalar Kuruluna flaş atama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyeliğine Prof. Dr. Aygün Attar'ı atadı. Azerbaycan doğumlu olan Attar, 2019'dan bu yana Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre, Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyeliğine Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanı Kararnamesi'nin 21'inci maddesi gereğince Prof. Dr. Aygün Attar getirildi.

Azerbaycan doğumlu olan Attar, 2019'dan bu yana Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Giresun Üniversitesi eski rektörü de olan  Prof. Attar, Askeri Tarih Komisyonu, Avusturya Türk Bilim Ofisi ve Dünya Türkleri Kongresi üyesidir. 

Prof. Attar, evli ve üç çocuk annesi.

 

Güvenlik ve Dış Politikalar Kuruluna flaş atama ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan Prof. Dr. Aygün Attar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.