Güvenlik müdürü, kendisine kapıyı açmayan 2 güvenlik kadına saldırdı!

Samsun'da bir öğrenci yurdunun güvenlik müdürü, kendisine kapıyı açmadıkları gerekçesiyle 2 kadın güvenlik görevlisine tekme tokat saldırdı.

Olay, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Yerleşkesi içerisinde yer alan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Karadeniz Öğrenci Kız Yurdu'nda 6 ay önce meydana geldi.

Güvenlik müdürü, kendisine kapıyı açmayan 2 güvenlik kadına saldırdı!

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Güvenlik müdürü olan M.K., kadın güvenlik görevlileri, kendisine kapıyı açmadığı gerekçesiyle önce sözlü olarak azarladı, sonra da tekme tokat saldırarak, yerlerde sürükledi.

Skandal görüntülerin ortaya çıkmasının üzerine M.K.'nin görev yeri değiştirildi, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Güvenlik müdürü, kendisine kapıyı açmayan 2 güvenlik kadına saldırdı! ile ilgili etiketler Samsun Özel güvenlik Güvenlik müdür
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.