Güvenlik filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

23 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Güvenlik adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Güvenlik hangi kanalda? Güvenlik oyuncuları kimlerdir?

23 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Güvenlik adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Güvenlik 2017 yılında vizyona girmiştir..

GÜVENLİK FİLMİ KONUSU NEDİR?

İş bulmak konusunda çaresiz kalan eski bir özel hizmet uzmanı kasabanın zorlu bir bölgesinde bulunan bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar. İş başındaki ilk gecesinde kapıyı çaresiz bir genç kıza açar. Genç kız önemli bir duruşmada tanıktır. Peşinde ise tanıkları ortadan kaldırmak için hiçbir şeyden kaçınmayacak olan ve becerikli adamlara sahip psikopat bir hırsız (Ben Kingsley) vardır...

Güvenlik filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

GÜVENLİK FİLMİ OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Alain Desrochers

Oyuncular: Antonio Banderas, Ben Kingsley, Liam McIntyre

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yapım Yılı: 2017 / 1s 28dk

Güvenlik filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Güvenlik ATV filmi konusu özet oyuncuları kimler
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.