Güvenli etiketli Galaxy Note 7 de patladı!

Bu kez "güvenli" etiketiyle satılan bir Galaxy Note 7 patladı; kafalar iyice karıştı!

Artık duymaya alıştık, ancak bir Galaxy Note 7 patlama olayıyla daha karşı karşıyayız. Bu seferki olayda patlayan Note 7, beraberinde bir MacBook Pro'yu da götürmüş görünüyor. Üstelik rahatsız edebilecek bir detay daha var.
Çin'de yaşayan 25 yaşındaki Hui Renjie, "güvenli" sayılan, pilinde sorun olmayan bir Samsung Galaxy Note 7 satın aldığını ve telefonunun Pazartesi günü patladığını iddia ediyor. Patlamanın iki parmağını yaktığını söyleyen genç, Bloomberg'e verdiği röportajda MacBook Pro'sunun da patlama sonucu hasar gördüğünü belirtti. Telefonun önce duman çıkardığı ve ardından alevler içinde kaldığı, bu esnada şarja takılı olduğu söyleniyor.
Bir Samsung yetkilisi, telefonu incelemek üzere Renjie'den talep etse de genç, bunun işe yaramayacağını düşünerek talebi geri çevirmiş ve yaşadıklarını internette paylaşmayı tercih etmiş.
Renjie'nin paylaştığı fotoğrafta telefonun kutusunda "güvenli" etiketinin bulunduğu (sağ alttaki siyah kare) görünüyor. Cihazın IMEI kodu üzerinden Samsung sitesi üzerinde yapılan aramada da, telefonun "sorundan etkilenen cihazlar listesinde olmadığı" anlaşılıyor.

Güvenli etiketli Galaxy Note 7 de patladı! ile ilgili etiketler Galaxy Note 7 patladı MacBook Pr
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.