Güven İslamoğlu'ndan, "Uçaklar nerede?" diyenlere ders niteliğinde paylaşım

Marmaris yangını başlar başlamaz Şahan Gökbakar, "Uçaklar nerede?" paylaşımı ile sosyal medyada provokasyona başlamıştı. Güven İslamoğlu, yangınla mücadelede kara mücadelesinin önemine dikkat çekerek Gökbakar'a tepki göstermişti. İslamoğlu, orman yangınlarıyla mücadelede neden sadece uçak ve helikopterlerle yapılamayacağına örnek teşkil eden bir video paylaştı.

Yeşil çevreci ve gazeteci Güven İslamoğlu, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın Marmaris yangınına müdahale edecek uçaklara ilişkin cahilane paylaşımına tepki göstererek, esas mücadelenin karadan yapıldığına dair ders gibi yanıt vermişti.

İslamoğlu, Twitter hesabından yaptığı yeni paylaşımda, orman yangınlarının neden sadece uçak ve helikopterle söndürülemeyeceğini gösteren bir video yayınladı.

Şu anda binlerce ağacın dipten yanmaya devam ettiğini belirten Güven islamoğlu, için için yanan toprağın tazyikli suya rağmen sönmediğine dikkat çekti.

İslamoğlu, "Orman yangınları neden sadece uçak ve helikopter ile söndürülemeze güzel bir örnek. İçin için yanan toprak tazyikli suya rağmen sönmüyor. Şuan binlerce ağaç bu şekilde dipten yanıyor. Tek tek müdahale etmek gerekiyor. Canavar çok güçlü." dedi.

 

Güven İslamoğlu'ndan, "Uçaklar nerede?" diyenlere ders niteliğinde paylaşım ile ilgili etiketler Marmaris Orman Yangını Güven İslamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.