Gustavo derbide forma giyecek mi?

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray derbisi bu akşam oynanacak. Dev derbi öncesi Luiz Gustavo'nun söz konusu karşılaşmada oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor.

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak.

Söz konusu maçı kazanan takım ikili averajı da ele geçireceği için mücadelenin önemi oldukça fazla. Eğer maçı Fenerbahçe akzanırsa söz konusu puan farkı 6'ya çıkacak.

Maçı Galatasaray'ın kazanması durumunda ise, liderliği alara şampiyonluk yolunda önemli bir yol kat etmiş olacak.

GUSTAVO KADRODA YER ALACAK MI?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesin en çok merak edilen konulardan biri de Luiz Gustavo'nun kadroda yer alıp almayacağı. Yıldız futbolcu Hatayspor maçında sakatlandığı için oyuna devam edememişti.

Yapılan tetkikler sonucunda dizinde ödem tespit edilerek tedaviye başlanmıştı. Gustavo'nun bu akşam gerçekleşecek Galatasaray-Fenerbahçe derbisi kadrosunda yer alıp almayacağına dair Fenerbahçe tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken, yıldız futbolcunun antrenmanlarda yer aldığı ve kendini denediği iddia edildi.

GEÇEN SEZON TRİBÜNDEN İZLEMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon Kadiköy'de 3-1'lik skorla 20 yıllık serinin noktalandığı karşılamada Luiz Gustavo forma giymemişti. Ankaragücü karşısında sarı kart görere ceza alan Gustavo, söz konusu karşılaşmayı tribünden izlemek zorunda kalmıştı.

FENERBAHÇE'NİN 11'İNDEN 3 İSİM!

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 kaybettiği karşılaşmada ilk 11 başlayan 8 isim takımdan ayrıldı. Yalnızca Altay Bayındır, Serdar Aziz ve Ozan Tufan takımda kaldı.

Yedekten oyuna giren Deniz Türüç, Mehmet Ekici ve Mevlüt Erdinç de sarı-lacivertlilerin yeni sezon kadrosunda yer almıyor. Aynı zamanda teknik direktör Ersun Yanal da bu sezon Antalyaspor'u çalıştırıyor.

 KAYNAK: FOTOMAÇ

Gustavo derbide forma giyecek mi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Luiz Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.