Gurur Şenel kimdir, tutuklandı mı?

Afyonkarahirsar’da bir çiğ köftecide yaşanan olayda sipariş verdiği çiğ köftenin "acılı" olduğunu ileri süren ve çalışanı darp eden müşterinin Gurur Şenel adında bir vatandaş olduğu iddia edildi. Peki, Gurur Şenel kimdir, nereli?

Alınan son bilgilere göre; Gurur Şenel adlı vatandaşın İstiklal Mahallesi'ndeki çiğ köfteci dükkanına girerek önce acısız bir çiğ köfte siparişi verdi. Daha sonrasında hazırlanan çiğ köftenin tadına bakan Şenel köftenin acılı olduğu gerekçesiyle tartıştığı iş yeri çalışanı Y.K'yi dükkanın içerisinde darp etti.

Y.K. aldığı darp raporu ile polise giderek Gurur Şenel’den şikayetçi oldu.

Yaşananlar ise iş yerindeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, dürümü yedikten sonra çalışan ile tartışmaya başlan Şenel daha sonrasında çalışana yumruklar savurarak hakaret ettiği gözlemlendi. Y.K'nin sakinleştirmeye çalıştırdığı Şenel bir süre sonra iş yerinden ayrıldı.

Polis ekipleri tarafından yakalanan Şenel, emniyetteki ifadesinde olayı doğruladı ve savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İhlas Pazarlama Şenel'in şirket çalışanı iddiası üzerine bir açıklama yaptı.

Açıklamada, Şenel'in İhlas Pazarlama çalışanı olmadığı, şirketin bayisinde 3 ay önce işe başladığı belirtildi.

Gurur Şenel kimdir, tutuklandı mı?

 

 

Gurur Şenel kimdir, tutuklandı mı? ile ilgili etiketler Çiğ Köfte Afyonkarahirsar Gurur Şenel
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.