Gürsel Tekin'den zehir zemberek açıklama: Hesap vermeliler

CHP'de 5 meclis üyesinin istifa ettiği iddialarının ardından, Gürsel Tekin yönetime ateş püskürdü. Twitter hesabından açıklama yapan Tekin, İYİ Parti'li kişileri 'CHP’ye yakıt ikmali için gelmiş bu insanlar' olarak tanımladı.

CHP Üsküdar Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Kazan, Selahattin Kamışoğlu, Köksal Durmuş ve Ahmet Başbaydar'ın CHP'den istifa ettiği iddiaları parti içinde krize neden oldu.

İstifaların ardından dört kişinin, belediye meclis üyeliğine devam ettiği öğrenildi. İstifaların duyulması üzerine CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, patin yönetimine sert eleştirilerde bulundu.

ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Twitter hesabından açıklama yapan Tekin, şu ifadeleri kullandı:

"Yıllarca, fedakar biçimde, her türlü baskıya göğüs gererek mücadele eden nice yol arkadaşımız bir kenara atılırken, CHP'ye yakıt ikmali için gelmiş bu insanları baş köşeye oturtanların da bir özeleştiri yapıp, hesap vermesi gerekir. Kimsenin CHP'ye zarar verme hakkı yok."

Gürsel Tekin'den zehir zemberek açıklama: Hesap vermeliler

Gürsel Tekin'den zehir zemberek açıklama: Hesap vermeliler ile ilgili etiketler CHP Gürsel Tekin istifa İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.