Gürsel Tekin CHP'nin İstanbul adayı mı?

CHP’de İstanbul Belediye Başkanı adayı olarak hangi ismin açıklanacağı kamuoyunda merakla bekleniyor.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul’u alanın ülke siyasetinde en önemli kaleyi fethetmesi açısından ve tabii ki İstanbul gibi bir mega kentin koltuğuna oturulması nedeniyle çok kritik.

Buradan çıkacak sonuç; aldığı seçim yenilgileri ve Muharrem İnce ile çekişmeleri nedeni ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi geleceğini de yakından ilgilendiriyor.

Malum; adaylığı en çok isteyen ve bu konuda uğraşan isimlerin başında Gürsel Tekin geliyor. Tekin, zaten yıllardır hatta kaç seçimdir bu isteğini de gizlemiyor.

Uzun süredir kendi kampanyasına da adaymış gibi başladığı da biliniyor. Kapı, kapı dolaşıyor; kendisine destek istiyor. Adı çok tartışılan Muharrem İnce’nin ya da başka isimlerin de aday olacağı konuşulsa da SuperHaber’e ulaşan kulislere göre, Gürsel Tekin adaylığından emin.

Çok yakın çevresine göre; Gürsel Tekin; parti içinde ve tabanda İstanbul adaylığı konusunda herkesin hemfikir olduğu kanısında. Ancak gördüğü tek risk; son anda dışarıdan bir adayın karşısına getirilmesi. Hatta Tekin’e göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’de en çok dikkat edilmesi gerektiğine inandığı aday da yine kendisi.

Siyaset bu, her an her şey olabiliyor ama ağır toplardan Gürsel Tekin cephesinde durum bu.

Bakalım neler olacak?

En derin seçim kulisleri SuperHaber’de olmaya devam edecek.

Gürsel Tekin CHP'nin İstanbul adayı mı? ile ilgili etiketler Gürsel Tekin CHP istanbul büyükşehir belediye aday
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.