Gürkan Şerbetçi şarkıcı eşi Melis Güven'e boşanma davası açtı

Alternatif pop müziğin yükselen seslerinden şarkıcı Melis Güven ile evli olduğu sanat yönetmeni eşi Gürkan Şerbetçi yollarını ayırma kararı aldı. Boşanmak için harekete geçen çiftin 6 yıllık evliliği bitiyor.

Gürkan Şerbetçi, bir dönem klip yapımcılığını da yaptığı eşi 36 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Melis Güven’e boşanma davası açtı. İstanbul Aile Mahkemesi’ne açılan “anlaşmalı” boşanma davasındaki dilekçeye göre; çift 2015 yılında Şişli Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde evlendi. Bir süre sonra aralarında anlaşmazlıklar ve fikri uyuşmazlıklar yaşanmaya başladı. Boşanma konusunda anlaşan taraflar, mahkemeye bir de ‘anlaşmalı boşanma protokolü’ sundu.

Gürkan Şerbetçi şarkıcı eşi Melis Güven'e boşanma davası açtı

Hürriyet'in haberine göre; Protokole göre çift birbirlerinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmayacak.

Gürkan Şerbetçi şarkıcı eşi Melis Güven'e boşanma davası açtı ile ilgili etiketler mahkeme Gürkan Şerbetçi Melis Güven boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.