Gürgen Öz kimdir? Gürgen Öz İgdaş'a ne dedi?

Gürgen Öz kimdir? Oyuncu Gürgen Öz'ün sosyal medyada yayınladığı video sosyal medya gündemine düşüyor. İGDAŞ üzerinden gelen doğalgaz faturasının 2 aylık gelmesine tepki gösterdi. Gürgen Öz" “Doğalgaz faturası geldi 2 aylık, yani önümüzdeki ayı da kesmişler. Ben doğalgaz İGDAŞ çalışanlarının, müdürlerinin müneccim olduğunu bilmiyordum." dedi. Sevilen oyuncunun hayatı ve gündem olan sözleri araştırılmaya başlandı. İşte Gürgen Öz kimdir? Gürgen Öz İgdaş'a ne dedi? Merak edilen detaylar...

Gürgen Öz kimdir? Oyuncu Gürgen Öz" “Doğalgaz faturası geldi 2 aylık, yani önümüzdeki ayı da kesmişler. Ben doğalgaz İGDAŞ çalışanlarının, müdürlerinin müneccim olduğunu bilmiyordum." dedi. Sevilen oyuncunun hayatı ve gündem olan sözleri araştırılmaya başlandı. Oyuncu Gürgen Öz'ün sosyal medyada yayınladığı video sosyal medya gündemine düşüyor. İGDAŞ üzerinden gelen doğalgaz faturasının 2 aylık gelmesine tepki gösterdi. İşte Gürgen Öz kimdir? Gürgen Öz İgdaş'a ne dedi? Merak edilen detaylar...

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İGDAŞ'ın doğal gaz faturasını gören oyuncu Gürgen Öz, bir video çekerek isyan etti.

''MÜNECCİM OLDUĞUNU BİLMİYORDUM''

Oyuncu Öz, "Evet, arkadaşlar gülmeyeyim diyorum, sinirlerime hakim olamıyorum, doğal gaz faturası geldi, iki aylık. Yani önümüzdeki ayı da kesmişler. Ben tabi doğal gaz iGDAŞ çalışanlarının, müdürlerinin müneccim olduğunu bilmiyordum. Müneccimlik eğitimi de alıyorlarmış. Adam kalpten bağlı bize. Hissesiyor bizi. Diyor, bu, bu kadar yakar, bu kadar yakar. Öyle seviyorlar bizi" diye tepki gösterdi.

Gürgen Öz kimdir? Gürgen Öz İgdaş'a ne dedi? ile ilgili etiketler İGDAŞ doğal gaz Gürgen Öz fatura
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.