Gürgen Öz Arda Turan videosu izle!

Gürgen Öz Arda Turan videosu izle! | 40 yaşındaki ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi oturan Arda Turan Berkay kavgasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla esprili bir dille eleştirdi. Gürgen Öz Arda Turan videosunu izlemek isteyen vatandaşlar internetten araştırıyor. Biz de bu konuyu sizler için araştırdık. Gürden Öz Arda Turan videosu izle! Peki Gürgen Öz kimdir? İşte detaylar...

Gürgen Öz Arda Turan videosu izle! Bir çok başarılı TV programı, dizi ve filmde rol alan Gürgen Öz, sosyal medya hesabından Arda Turan- Berkay kavgasını konu alan bir video paylaştı. Vatandaşlar tarafından internette sıkça aranan bu videoyu biz de sizler için sitemize ekledik. Gürgen Öz Arda Turan videosu izle! Peki Gürgen Öz kimdir? Detaylar haberimizde...

GÜRGEN ÖZ ARDA TURAN VİDEOSU İZLE!

Oyuncu Gürgen Öz, sosyal medya hesabından Arda Turan ve Berkay kavgasına
ilişkin bir video yayınladı. Öz, videoda Arda Turan’ın Berkay'ın yanına hastaneye gittiği sarf ettiği ‘Kafama sık’ sözlerini ti'ye aldı. İddilara göre Berkay’ın burnunu kırdıktan sonra Arda Turan, özür dilemek için belinde ruhsatsız silahıyla şarkıcının bulunduğu hastaneye gitmiş ve Berkay’ın odasına giderek; “Bu olaylara sen inanıyorsan kafama sık” şeklinde konuşmuştu.

Oyuncu, çektiği videoyu '#sıktırıpgidicezburdan Arda Turan’ın Berkay’dan özür dilemek için hastaneye silahla gelip ; Berkay’ı kafasına sıkmaya zorlaması , Tarihe geçecek kadar özgün bir özür dileme şekli... Berkay travma üstüne travma! Fakat bu olay, memleket olarak ne kadar absürt bir noktaya ulaştığımızı da göstermiyor mu sizce? Sosyolojik araştırma konusu! Herkese geçmiş olsun diyelim ve de Sakin olalım biraz ya... Relax , don’t do it! #dahanekadarsaçmalayabiliriz?' notuyla paylaştı.

ARDA TURAN- BERKAY KAVGASI DETAYLARI

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay dün gece Emirgan Gizli Kalsın’da bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

BERKAY’IN BURNU KIRILDI

Kavga büyüyüp ikili birbirine girince Arda Turan, Berkay’ın burnunu kırdı. Bu olayın ardında Berkay ve eşi mekandan ayrılıp hastaneye giderken Arda Turan ise mekanda kaldı.

'ARDA CANER'İN İNTİKAMINI ALDI'

Turan ve Şahin'in kavgası akıllara ünlü şarkıcının bir dönem Caner Erkin'in eşi Asena Atalay ile yaşadığı yasak aşkı akıllara getirdi. Turan'ın hareketi 'Arda Caner'in intikamını aldı' şeklinde yorumlandı.

GÜRGEN ÖZ ARDA TURAN VİDEOSU İZLE!

ARDA TURAN KİMDİR?

Arda Turan (d. 30 Ocak 1987; Bayrampaşa, İstanbul), Türk futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Başakşehir forması giymektedir. Genellikle sol kanatta oynayan Turan, sağ kanat ile forvet arkası pozisyonlarında da görev yapabilmektedir. 2006 yılından bu yana Türkiye millî futbol takımında da forma giymektedir.

Turan, 30 Ocak 1987'de Türkiye'nin İstanbul şehrinde dünyaya geldi. Futbola da Bayrampaşa'nın Altıntepsi mahallesindeki Altıntepsi Makelspor'da başladı. 1997'den 2000 yılına kadar bu kulüpte oynadı. 2000 yılında Galatasaray'a transfer oldu. 2005 yılına kadar alt yapıda oynadı. 2005-06 sezonunun ikinci yarısında Manisaspor'a kiralandı. Ankaragücü'ne karşı deplasmanda 2-0 kazandıkları karşılaşmada, hem kulüp kariyerindeki hem de Süper Lig'deki ilk golünü attı. Ayrıca bu maç Manisaspor formasıyla çıktığı ilk resmî karşılaşma oldu.

Manisaspor'da yarım sezon forma giyen Turan daha sonra Galatasaray'a döndü. Sarı kırmızılı forma ile ilk resmî maçına, 22 Ocak 2005 tarihinde Bursaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında çıktı. Galatasaray'ın 9 Ağustos 2006 tarihinde, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu'nda Mladá Boleslav karşısında 5-2 kazandığı karşılaşmada 2 gol atıp 1 asist yaptı. Böylece Galatasaray forması altında ilk resmî golünü attı. Bu kulüpte kaptanlığa kadar yükselen Turan, 2011 yılına kadar çeşitli kulvarlarda toplamda 190 kere Galatasaray formasını giydi ve 44 gol kaydetti. Sarı kırmızılı takım ile, 2007-08 sezonunda Süper Lig, 2004-05 sezonunda Türkiye Kupası ve 2008 yılında Türkiye Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı.

2011 yılının Ağustos ayında, €12.000.000 bonservis ücreti karşılığında İspanyol kulübü Atlético Madrid'e transfer oldu. Bu bonservis bedeli Türkiye'den yurt dışına transfer olan en pahalı Türk futbolcu olmasını sağladı. Atlético Madrid formasıyla ilk resmî maçına 28 Ağustos 2011'de, Osasuna ile oynanan La Liga maçında çıktı. Kasım 2011 tarihinde, Avrupa Ligi'nde Celtic'e karşı 1-0 kazandıkları karşılaşmada bu takımdaki ilk resmî golünü attı. Dört sezon Atlético formasını giyen Turan, bu kulüpte 2012 yılında UEFA Süper Kupası, 2011-12 sezonunda UEFA Avrupa Ligi, 2013-14 sezonun La Liga, 2012-13 sezonunda Copa del Rey ve 2014 yılında Supercopa de España şampiyonluklarını yaşadı. 6 Temmuz 2015 tarihinde €34 milyon bonservis bedeli ile Barcelona'ya transfer oldu. Turan, 6 Ocak 2016 tarihinde Espanyol ile oynanan Copa del Rey maçıyla birlikte Barcelona'daki ilk resmî maçına çıktı. Burada çeşitli kulvarlarda toplam 55 karşılaşmaya çıktı ve 15 gol kaydetti. Barcelona'da 2015 yılında UEFA Süper Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 2015-2016 sezonunda La Liga ve Copa del Rey, 2016 yılında da Supercopa de España şampiyonlukları yaşadı.

Turan, 13 Ocak 2018 tarihinde Barcelona'dan 2017-18 sezonunun ikinci yarısından itibaren iki buçuk sezon kiralık olarak İstanbul Başakşehir takımına transfer oldu.

Turan, 2006 yılından bu yana Türkiye millî futbol takımı formasını da giymektedir. Türkiye millî futbol takımında ilk maçına 16 Ağustos 2006'da, 19 yaşında, Lüksemburg ile oynanan özel maçta çıktı. Türkiye forması ile ilk golünü ise 25 Mayıs 2008 tarihinde Uruguay ile oynanan ve 3-2 mağlubiyetle sonuçlanan özel maçta attı. Turan ay yıldızlı forma ile 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da mücadele etti. Türkiye yarı finale kadar yükselirken, Turan turnuvanın ardından Alman Bild gazetesi tarafından oluşturulan, turnuvanın en iyi on biri listesinde gösterildi.

GÜRGEN ÖZ ARDA TURAN BERKAY KAVGASI VİDEOSU İZLE!

GÜRGEN ÖZ KİMDİR?

Gürgen Öz (d. 10 Mayıs 1978, Zonguldak), Türk oyuncu.

Biyografi
10 Mayıs 1978'de Zonguldak'ta doğdu.Ortaokul ile liseyi TED Zonguldak Koleji'nde okuduktan sonra üniversite için İstanbul'a yerleşti.İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünde bir yıl eğitim gördükten sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü oyunculuk ana sanat dalı giriş sınavlarına girdi ve kazandı.

Konservatuvardayken "Alman Satrancı" adlı oyununu yazdı.

Okul sonrası , bağımsız ekiplerle Yurt içi ve Yurt dışında çeşitl uluslararası Tiyatro festivallerine katıldı. "Bakırköy Belediye Tiyatroları" ve "Devlet Tiyatroları"nda görev aldı. BBT'de, Yaşar Kemal'in yazdığı, Müşfik Kenter'in yönettiği, görev aldığı son oyun olan "Teneke"de başrolü üstlendi.

Çeşitli rollerin ardından Tv ve Sinema kariyerine başladı.2005 yılında gece yarısı showu olarak başlayıp 2007 yazında sona eren, "Televizyon Makinası" programında, Türk televizyonlarında ilk kez; Canlı yayın Doğaçlama Performanslarını gerçekleştirdi.

2008 yılında çarpık kentleşme üstüne "Neden Böyle" isimli bir kısa belgesel çeken ve birçok konsept kitapta öyküleriyle yer alan sanatçının 2013 yılında ilk ikitabı "Nevrotik" okuyucuyla buluştu.

Oynadığı bazı tiyatro oyunları
Teneke : Yaşar Kemal - Bakırköy Belediy Tiyatrosu
Kadınlar da Savaşı Yitirdi : Curzio Malaparte - Bakırköy Belediyesinin Tiyatrosu
Terk : Onur Bayraktar - Stüdyo Drama
Suret : Onur Bayraktar - Stüdyo Drama
Oynadığı bazı sinema filmleri
Zaman Makinesi 1973
Plajda
Çinliler Geliyor
Hokkabaz
Romantik Komedi
Romantik Komedi 2
Oynadığı bazı dizi filmler
Kısmetim Otel
Aşka Sürgün
Aşk Oyunu
Avrupa Yakası
Melek
Sakarya Fırat
Aşkım Aşkım
Başrolde Aşk
Oynadığı bazı televizyon filmleri
Havva Durumu
Kilit

Gürgen Öz Arda Turan videosu izle! ile ilgili etiketler Gürgen Öz Arda Turan berkay video izle kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.