Güreşçi kız kardeşler 'komando eğitimiyle' şampiyonalara hazırlanıyor!

Antalya'da arkadaşlarına özenerek güreşe başlayan milli sporcular Ece ile Eda Tekin kardeşler, olimpiyatta altın madalya kazanan ilk Türk kadın sporcu olma hedefiyle her gün denizde 5 kilometre yüzüp, su altında kaya taşıyıp, dağda koşup, otomobil iterek şampiyonalara hazırlanıyor. Tekin ailesinin kızları 19 yaşındaki Ece ile 18 yaşındaki Eda, güreşe merak sardı. Arkadaşının antrenmanını izleyerek heveslenen ve 3 yıl önce çalışmalara başlayan Ece, katıldığı şampiyonalarda kazandığı madalyalarla milli takıma seçildi. Türkiye şampiyonu unvanının da sahibi olan Ece'ye ailesinin gösterdiği ilgiyi kıskanarak güreşe başlayan Eda ise kısa sürede ablasının başarılarına ulaşarak milli takıma seçildi. 2 yıldır katıldıkları ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece kazanan Eda ile Ece kardeşler, Ata sporu güreşte, kadın sporcular olarak iz bırakmayı hedefliyor.

Güreşçi kız kardeşler 'komando eğitimiyle' şampiyonalara hazırlanıyor! ile ilgili etiketler güreş komando eğitimi şampiyona

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.